AKTUELNO

Svadbena zvona?

Pevač Slobodan Vasić već neko vreme živi sa misicom iz Bosne u Beogradu, a najviše vremena provode u dnevnoj sobi, gde gledaju filmove i igraju monopol. Sloba ističe da ima osećaj kako su njih dvoje ceo život zajedno, a onda je otkrio kako je došlo do njihovog upoznavanja.

- Iskreno, osećaj mi je kao da smo zajedno ceo život. Vreme koje provodimo zajedno odaje takav utisak. Stalno smo zajedno. Sve što je vezano za nju mi se na njoj dopalo. U svakom smislu sam opčinjen njenim likom i delom. Upoznali smo se u jednom klubu i to sasvim slučajno. Tu noć nisam ni bio vezan za pevanje, izašao sam malo sa društvom i videh ženu mog života. Što sam joj odmah i rekao - rekao je Sloba, a onda se nadovezao da je Jelena veoma romantična osoba.

Foto: Instagram.com

- Svaki trenutak sa njom je poseban. Vrlo je romantična i zna da ugodi i da se podvuče pod kožu. Prosto ne znam kako da izdvojim samo jedan trenutak kada ih je bilo mnoštvo - zaključio je Sloba.

Kada je u pitanju njihov dom koji odiše luksuzom, najviše vremena provode u dnevnom boravku gde gledaju serije, filmove i igraju karte.

- Najviše vremena provodimo u dnevnom boravku. Gledamo serije, filmove, igramo monopol, kartamo se. Zabavljamo se na svaki mogući način i tako provodimo vreme.

Foto: Instagram.com

Na pitanje kada će stati na ludi kamen odovara:

- Planiramo, naravno. Zaista sad ne bih mogao ni da zamislim život bez nje. Ali imamo još uvek neke prioritete, kao što je njen fakultet. Kada se to završi i ja ispunim još neke stvari koje sam sebi zadao kao bitne, onda ćemo mirno da se ostvarimo i na tom polju.

Autor: M.K.

#Sloba Vasić

<
'