AKTUELNO

Detalji koje niste znali!

Jelena Đuričanin i Sloba Radanović baš uživaju u vezi. Sad su se, kako se navodi, toliko opustili da se i ljube pred komšijama i ne mare za znatiželjne poglede. Njeni mališani, prema rečima tog komšiluka, pevača obožavaju.

Foto: TV Pink Printscreen

- Jelena je stalno kod Slobe u stanu, dolazi sa decom. Zaista je ljubazna i prijatna, deluje da se odlično slažu, ni tokom perioda izolacije se nisu razdvajali, često smo ih sretali zajedno, oboje se jave. Slobu Jelenina deca obožavaju, ona je brižna majka, a i on je sjajan prema njima. Izvede ih na igralište ispred zgrade pa tu nađu neku zanimaciju, igraju košarku ili neku igru. Njih četvoro deluju kao jedna mala porodica. Pričalo se i da će se pevač iseliti iz našeg kraja jer živi u jednosobnom stanu, a kada mu devojka sa dečicom dođe puno ih je, međutim za sada su i dalje tu. Uveseljavao nas je tokom izolacije, uveče oko 11 časova počne da peva, cela zgrada ga čuje, ali ima divan glas - tvrdi komšinica. 

Takođe, oni znaju da luks auto koji Radanović vozi zapravo nije u njegovom vlasništvu.

- Jelena uvek dolazi svojim džipom, dok Sloba ima taj BMW. Međutim, auto nije njegov! Prijatelj mu drži rentakar, i da li mu Radanović plaća ili ne, ko zna, ali od njega uzima te skupocene automobile koje vozi. Zapravo nisu u njegovom vlasništvu, samo su iznajmljeni - pričaju komšije.

Slobina komšinica otkrila je i da se pevač ne libi da ugodi dragoj, te da često odlazi u kupovinu.

- Gotovo svakodnevno Sloba ide u nabavku, svrati do radnje i pijace, pazi da im ništa ne nedostaje, kući nosi pune kese. A pazi on i na sebe, tako da ga često sretnem kako odlazi u solarijum. Malo se ugojio, ali boja za leto mu neće nedostajati - kaže ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se dalje navodi, pevač je rešio da pored pevanja ima još neki izvor prihoda, te je rešio da otvori teretanu.

- Čula sam da sa prijateljem planira da otvori teretanu i da započne sopstveni biznis. Razmatrali su lokacije i trebalo je da bude Novi Beograd, ali od ovog kraja grada su odustali. Ovde i imamo odlične teretane, a koliko znam Radanoviću su za lokal trenutno u opticaju Bežanijska kosa i Zemun. Za sada trenira sa Jelenom ovde u kraju, ali čim otvori svoj objekat, sigurno da će tamo biti redovni. Oboje se trude da budu fizički aktivni, tako da im je to pun pogodak - ispričala je jedna komšinica.

Autor: N.V.

#Jelena Đuričanin

#Sloba Radanović

'