AKTUELNO

Ovo što sam sada spremio može da ne uspe. Ili će biti bum, ili neće biti ničega - kazao je on.

Emir Samardžić u prvom krugu emisije ''Ja imam talenat'' fascinirao je žiri, a sada je odlučio da rizikuje i proba nešto što mu možda neće poći za rukom.

- Ono što sam na kraju uradio bio je moj plan C. Bilo mi je riskantno da probom ono što sam hteo. Na kraju sam i dobio pozitivne komentare. Ovo što sam sada spremio može da ne uspe. Ili će biti bum, ili neće biti ničega, ali tako sam u mogućnosti - objasnio je Emir.

Foto: TvPink Printscreen

On je odlučio da žiriju čita misli pa je tako Žiki Todoroviću dao knjigu Stivena Kinga i dao mu da izabere reč. Nakon što je Srđan odabrao reč ''telefon'', Emir je zamolio Anu da mu se kasnije pridruži na scenu i obećao Danici da će je odvesti na jedno ''mentalno putovanje'' u Pariz. Rasta je dobio zadatak da odabere jednu poznatu ličnot, Nikolu Teslu.

Ana se pridružila Emiru na sceni i ona je odmah pogodio da je Žika odabrao reč ''Telefon''. Kasnije je pogodio i da je Danica odabrala Pariz i ubrzo da je Rasta odabrao Nikolu Teslu.

Foto: TvPink Printscreen

- Šta bi bilo kada bi bilo - upitao ih je takmičar nakon čega je izvadio iz koverte fotografiju na kojoj je ilustraciju koju čine: Rasta, Tesla, telefon i Pariz. Žiri je bio oduševljen.

- Koliko je potrebno da se jedan ovakav nastup napravi? Imamo dosta takmičara, ali ne na ovom nivou. Ovo jeste pomak i ovo jeste prava stvar - istakla je Danica.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovo kako si uradio meni nije jasno, ali neću mnogo ni da se pitam. Ja bih voleo samo da dobijem tu sliku - zamolio je Rasta takmičara nakon čega je i dobio fotografiju.

- Ja ću biti kratak, za mene je ovo fascinantno. Svaka čast - kazao je Žika.

Autor: B. R.

#Ja imam talenat

'