AKTUELNO

Ovo je malo ko znao!

Prvi potvrđeni učesnik ''Zadruge 4'' Kristijan Golubović gostujući u ''Magazinu In'' govorio je o takozvanim ''silikonskim lepoticama'', te je istakao da i dalje nije promenio svoje mišljenje da ne želi da bude deo ''pokreta za silikonsku Srbiju''. Kristijan je iskoristio priliku i da govoreći o ovoj temi ''bocne'' Staniju Dobrojević.

- Možeš da koriguješ mao, da se zategneš, ali sada kad vidim da si mačkasta ti više nisi Stanija - rekao je Kristijan, a Stanija je odmah nabrojala koje estetske korekcije je imala.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja podržavam estetske korekcije, ako je sve s merom. Ja sam radila grudi i nekoliko korekcija - podočnjake, kapke i stavljala sam hijaluron u usne. Tako da ja nemam ništa protiv toga i podržavam, samo da nije otišlo predaleko - rekla je Dobrojevićeva, a Kristijan ju je raskrinkao.

- Imala je i dva mladeža na obrazu. To su joj dali otac i majka, zamislite skinem ja ova dva, kao smetaju mi - rekao je Golubović, a onda je Stanija objasnila o čemu se radi.

- Skinula sam dva mladeža, jer mi je jedan dečko rekao da ću ta dva sina da mu rodim, stalno je ljubio ta dva mladeža. Posle sam žalila - rekla je Stanija i šokirala sve u studiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.K.

#Kristijan Golubović

#Magazin In

#Stanija Dobrojević

'