AKTUELNO

Nastaće pometnja!

Marko Miljković je u večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara" dobio pitanje i o Jeleni Pešić.

Kako to da ni Jelena, ni ti, ne odbijate mogućnost da se vidite napolju. Da li se sada suzdržavate zbog Lune? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

To pitanje je napravilo toliki haos, katastrofa. Nema potrebe da se 100% distanciram od nekog, ko mi nije ništa nažao učinio... Šta, Luna sutra ustane i pokaže: "Smeta mi Ana Korać ili Iva", ja da ih oteram? Neću to da radim, takav nisam. Neću to da radim. To za mene nije ostavljanje prostora, nego neću grubo da nastupim prema nekome - odgovorio je Marko.
A Luna treba svoje da ostavi? - dobacio je Mića.
Ja nisam postupcima svojim rekao da mi smeta ni Anabela, ni Sava. Može da se druži sa kim hoće. I te kako se druži sa ljudima sa kojima ja ne pričam godinu i po dana. Da ne navodim. Na njoj je da nauči sama da li će da ide sa mnom, šta će da radi... Ne bi bilo u redu da smo Jelena i ja imali bilo šta, imali bilo kakav emotivni kontakt. Ja bih je onda odmah svrstao u bivše devojke. Ja sa njom nisam provodio 24 sata, pili smo kafu ujutru, sat, dva, tri... Nekad se nismo ni viđali. Retko kad smo se družili sami. I dalje ne mislim da je ušla zbog ljubomore, to nije normalno. Ako je nije privukla emocija prema meni, nego ljubomora prema Jeleni... Luna priča jedno, radi drugo. Ona je meni rekla da je 14. odlučila da uđe i kad je videla klip. Ljubomora je pravila probleme malo u stomaku, ali privukla ju je emocija i toga treba da se drži - nastavio je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna je zamerila Marku, rekla je da će posle "Zadruge" da ide pravac u Smederevo. Da li bi ga ti tamo dočekala? - pitao je Darko Tanasijević.
Naravno, kao što kaže Marko, ništa strašno. Ja bih to volela kao zaljubljena žena (smeh). Ja sam ono, šta bi bilo, kad bi bilo... Za budućnost ne želim da tvrdim nešto, ne znam šta može da se desi. Ja uvek ostavljam prostora, ne mogu da tvrdim ništa za budućnost. Ja sam rekla da sam ja zaljubljena, ja se ne šalim, ne znam zašto mi ne verujete - istakla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

'