AKTUELNO

Milioni su danas bili šokirani scenom njihovog raskida!

Raskid Ivane Šopić i Stefana Karića bio je sledeća tema u emisiji "Pitanja novinara". Prvi je o tome pričao Stefan.

Jednostavno, ovako je najbolje, trpeli smo neke stvari zarad ljubavi. Mi se prvenstveno volimo kao prijatelji. Ovako je najbolje. Kad tad bi ekspodiralo, ovako je najbolje. Ako možemo da ostanemo dobri, ako ne, idemo dalje - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao je u principu istinu. Trpimo dosta i on i ja. Znali smo sa kim ulazimo u vezu. Jorgan je budalaština. Ne umem ni da objasnim šta je bilo. Skupljale su se neke stvari u meni, ne mogu da verujem šta mi je izgovorio - istakla je Ivana.
Pričala si da sam dobio signal da raskinem sa tobom - rekao je Stefan.
Da li ste raskinuli zbog Janjuša? - pitala je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ne, nijednog trenutka nije Janjuš kriv. Ja sam to prihvatio šta je radila, ja sam joj na početku rekao da bude iskrena i da mi kaže šta je imala sa Janjušem, Vladimirom i Filipom da bih znao kad se nešto potegne. Ne treba mi da neko gađa kartonima pice. Davala mi je pažnju, nekada nije poštovanje. Zaljubljena je u mene, ali nije spremna da čini neke stvari kao ja za nju - odgovarao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam nikoga gledala, prestala sam da provodim vreme sa muškarcima - istakla je Ivana.
Ja sam video svojim očima flert. Nebitno sa kim. Ne želim da se otkrivam. Možda bi došlo do nečeg većeg - dodao je Stefan.
On meni nije ni rekao na koga je mislio. Ja namenski izbegavam pogled sa muškim osobama. Možda mi padaju tri, četiri osobe na um. Kada se zamislim, on kaže: "Eto, bio sam u pravu". Težak je, ne može Bog otac da ga ubedi u nešto. Mislim da nikada nije prešao preko nekih stvari, a onda je izašao iz kreveta jer sam gurnula jorgan. Reci zašto, to i to - nadovezala se Šopićeva.
Da ne bi došlo do većih konflikata. Kap je u tom trenutku prelila čašu. Eto, nek bude da sam zbog jorgana raskinuo - nastavio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

On meni nikada nije verovao, ni dan danas mi ne veruje. Ćutala sam da mi zbog kratkog fitilja ne bi rekao svašta. Mislim da ima mnogo veći razlog - govorila je Ivana.
Zbog čega ti je smetala njegova prebačena noga? - pitali su Darko i Dušica.
Ne znam što mi je smetala, bilo mi je hladno, prevrtala sam se, počeo je da mi prebacuje, desio se jorgan, u svakoj svađi mi prebacuje da hoću da ga diksvalifikujem. Pretio je da će da iznese nešto o našoj intimi... Šta je problem? Reci... Jednom budi iskren. Vidim da nije trebalo da ti verujem - dodala je Šopićeva.
Ti za sve svoje imaš opravdanja - zamerio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja prva imam svoje mane, jesam ispala nemoralna, ali ne prema njemu. Možda ne znam da skuvam jaje, ali nisam to zaslužila - istakla je Ivana.

Detaljnije o ovome u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

'