AKTUELNO

Sve je isplivalo na videlo!

Maja Marinković odlučila je da progovori o svim detaljima ljubavne afere sa Markom Janjuševićem Janjušem i to u Rajskom vrtu sa Drvetom mudrosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Povredio me je, oporavljam se, biće sve to kako treba. Naravno da su emocije tu i dalje, njega ja i dalje na neki način volim, ali me je mnogo razočarao. Iako znam da mnoge stvari ne misli i da me voli, ja iza toga čvrsto stojim. Samim tim nekako, ne želim da ga uvredim, ali jednostavno mi se malo sve smučilo, krivim sebe što sam uopšte dopustila da se tako nešto desi. Ali šta da radim, naravno i kada se posvađamo, ja mu vratim. On je i dalje u šoku što sam ja sve to rekla. Ako može da se kaže, patim, meni je krivo što se to tako završilo, na tako ružan način, da su pale takve uvrede. Ja nisam volela, to nije tajna veza, jeste, ali meni je bezbeze da se neko ko posle takvih stvari, dođe do toga. Pao mi je kamen sa srca - započela je Marinkovićeva.
Šta je to lepo? - upitalo je Drvo.
Cela naša priča, branio me je, bio je pažljiv, zavolela sam i to vreme koje smo proveli zajedno, rodile su se i emocije u ljubavnom smislu, naravno da mi je čudno, ali iz dana u dan mi je sve lakše. On mene udaljava od sebe i meni čini uslugu, eto. Uvek je teže podnosio, nego što ga podnosim ja, on je veliki emotivan i počeo je taj odnos iz šale, pa se malo zavozao. Nije očekivao da će se izroditi, to što se izrodili, opet kažem, kada su nas najviše vređali, on se nije sklonio od mene. On se sklonio od mene kada sam počela da pravim te scene. Naravno da mu je jako teško, imao je skoro situaciju u pabu gde mu je bilo loše, osećam da je to zbog mene, ali ja sam rekla istinu. Samim tim što sam znala da je oženjen, a on što je dozvolio da se zaljubi u mene. A onda za stolom kreće da se šali. Juče mi je preko stola rekao da me voli. Mi komuniciramo preko stola, kada su neke teme, dobacivao je on meni, naravno ja njemu uzvratim, pa i ja dobacim kada nešto u pitanju, ali ja ne želim da se vraćam na našu priču. Moje emocije nisu prestale, nisam, ali ne želim da se vraćam na to, to nije nešto što je ispravno i smatram da sam uradila jako lošu stvar - ispričala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, hajde da pričamo otvoreno i iskreno, šta je to što je tebi Janjuš obećavao? - pitalo je Drvo.
Sve ono što sam rekla i apsolutno stojim iza toga, rekao mi je da hoće da se razvede, da on voli samo mene, da sam njegova ljubav. Konstantno je pričao da sam ja osoba za deset godina. Rekao mi je da kada bi imao odnos sa mnom da bi to bilo iz ljubavi, aludirao je da me voli i ne sumnjam u taj odnos prema meni. Ali i ja sam tako lagala, kao i on sada, jer sam krila te stvari. Ali sada kada je očigledno, treba da kaže kako i jeste. On sada razmišlja i kako njegova žena sada priča, ali o tome je trebao da misli dok je radio neke stvari sa mnom. Zakleo mi se u dete da je on bio iskren u svemu tome što je pričao.. On je meni ljubomorisao na neke muškarce, kao i ja njemu na neke devojke - tvrdila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, čuo sam da imaš neku tajnu za mene? - upitalo je Drvo.
Jeste, smešna je, ali moram da ti priznam, u izolacoiji, nekako mi je bilo neprijatno i to da izgovorim, toliko da idem... Vezano za Janjuša, kada smo bili potrčci, to nisam htela da komentarišem, htela sam da zadržim za sebe, ali nema potrebe. On je podigao pokrivač i rekao mi je: ,,Hoćeš li da se udaš za mene". To je otvarao usta, kada je bio na pretresu, nisam htela taj detalj da iznesem, zvuči smešno, ali opet on je izgovorio! Ja sam se na to nasmejala i porkila preko glave - tvrdila je Maja.

Potom je Maja tražila muzičku želju novu pesmu Ivane Krunić i Mirka Gavrića, što joj je Drvo i ispunilo.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'