AKTUELNO

Prava ljubav ili povređena sujeta?

Sledeće pitanje koje voditelj Milan Milošević pročitao u emisiji "Pitanja gledalaca" bilo je upućeno Mini Vrbaški, a odnosilo se na to što je ona počela da pokazuje emocije prema Mensuru Ajdarpašiću, tek kad se on ohladio od nje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da objasnim, ja sam njega volela, ali nisam to pokazivala. Smrtno sam zaljubljena u njega, ja ga volim, kakav god da je. Prošli smo od najlepših, do najgorih trenutaka. Voleću ga u tišini - rekla je Mina.
Pitanje je na mestu, i mene je čudilo odakle ona baš sad tako naglo, a pre tako nije bilo. Da je tako bilo pre... Zamislite da mi je uzvratila na onu moju ogromnu ljubav. Voleo bih da bude normalno između nas - istakao je Mensur.
Da li misliš da pati, ili kako zadrugari pričaju da se tako ponaša zbog povređene sujete? - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da pati, pati, da me više voli, voli me, a zbog čega je to tako? - zapitao se Mensur.
Ne želim da mu budem smetnja, bićemo u korektnim odnosima. Meni jeste teško, ali pokušaću to manje da pokazujem. Ja bih se čak i pomirila sa njim, ali ne da bude iz sažaljenja. Treba da popravim sliku o sebi, da njegovi, kako kažu, se on skloni od "ucveljenje". Ako mu se opet dopadne, dopašću se, ako ne, ne. Neću da mu smetam - rekla je Mina.
Meni ona nije smetnja kad se normalno ponaša, a kad onako... Daj Bože da non-stop izgleda i ponaša se kao sad, ja je nikad neću uvrediti i šikanirati - ispričao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti uvek postavljaš uslove, od početka, pa do kraja. Ja vidim prezir u tvojim očima. Ja sam sve vreme nju krivila... Šta se desilo to da te je sve promenilo? Taj neki prezir, mržnja - pričala je Zorica.
Da, gadi mi se posle onog ponašanja od sinoć. Nadam se da su svi čuli šta sam pričao. Posle onog ponašanja, nakon svega što se izdogađalo, opet danas, ne da nemam volju da komuniciram sa njom. To ne pristoji jednoj devojci da radi. Kad bude dama... - odgovorio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Znao si sa kim ulaziš u vezu - poručila je Mina.
Mensure, ti si nju uhvatio za vilicu i odgurnuo je od sebe jutros. Šta god da ti je uradila, to ne opravdava to - dobacio je Mirko Gavrić.
Da, jer mi je otvarala oči, opet bih to uradio. Ja to ne mogu da trpim, legao sam, osoba je legla preko mene, otvarala mi oči, ja sam pokušao da spavam, bolela me je glava - rekao je Mensur.
Ko voli očajnice i progoniteljke? - pitao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

To što ju je Mensur iscimao, to je grubijansko ponašanje, to niko ne opravdava. Kao ni njeno ponašanje - istakao je voditelj.
Evo, ja sam od danas prihvatila sve - rekla je Mina i počela da plače.
Ja sam bio primoran na to, nisam znao kako da se postavim. U sedam ujutru, meni glava ovolika, mozak mi se raspada, ti tražiš oprost u sedam ujutru? Hvala Bogu što te nisam povredio. Dolazimo do situacije, Mina je lepa, sve stoji to, top i to, ali zna kad je sa muškarcem u vezi da pravi spletke, takva je osoba - rekao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da ne treba da pričamo loše stvari više jedno o drugom ako smo stavili tačku - rekla je Mina.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

'