AKTUELNO

Nije mogla da se suzdrži ni sekunde!

Luna Đogani u ranim jutarnjim satima prepričavala je zadrugarima ljubavni odnos Marija Ane Smiljanić i FIlipa Đukića. Naime, poznato je da je Luna sa Marija Anom i FIlipom provodila vreme u prvoj sezoni Zadruge, a nakon nekoliko dana, zbog afere sa Nenadom Sinđelićem Gastozom, Đoganijeva je iznela niz uvreda na njen račun.

Podsetimo, Luna je isticala koliko je Filip imao nesvakidašnji odnos sa Smiljanićevoj, kao da je zaboravila na svoje histerične napada koje je dobijala zbog afere sa tadašnjim dečkom Slobom Radanovićem, koji je svoju suprugu Kristinu Kiju Kockar prevario sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Poenta je što se on zaljubi u jednu i ne može. To je bila boleština, ona njega udari on padne, "kurvo, narkomanu", to nema šta nije bilo. Katastrofa. On je takav kad se uhvati neke devojke, polivanje, tuku se, gađaju se. Dođu za sto, govore da se vole, da ne mogu jedno bez drugog. Katastrofa, bre. Sećate li se poslednje žurke šta su radili? - pričala je Luna, kao da je zaboravila na sopstvene histerije zbog Slobe.

Foto: Instagram.com/marija_ana_official, Pink.rs, E-Stock

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'