AKTUELNO

Odlučila da proslavu organizuje u restoranu koji drži njena koleginica.

Pevačica Aleksandra Mladenović večeras će sa prijateljima i kolegama proslaviti svoj 26. rođendan, a sve je spremno za gala proslavu. Ona je odlučila da svoj rođendan proslavi u restoranu koji je nedavno otvorila njena koleginica!

Foto: Pink.rs

Naime, Aleksandra je poželela da baš u restoranu kod koleginice Jane Todorović organizuje svoju rođendansku proslavu, a ona joj je izašla u susret i učinila da sve bude kako je ona zamislila. Mladenovićka je za ovu priliku obukla usku crvenu haljinu, a njene grudi samo što nisu ispale iz nje.

Foto: Pink.rs

Lep je osećaj, ja ne brojim godine, bitno je kako se osećam u duši. Najvažnije mi je zdravlje, to svake godine sebi poželim, naravno i puno ljubavi, svega - rekla je Aleksandra, pa se osvrnula na to što rođendan slavi u restoranu svoje koleginice i otkrila da li je dobila popust:

Foto: Pink.rs

Nećemo o popustima (smeh). Moja Janči je uvek korektna, a meni se svideo objekat, restoran, ja sam ovde bukvalno svaki dan, blizu živim, prijatno mi je. Ove godine sam manji spisak gostiju napravila, pa nisam želela velika okupljanja, a ako sledeće godine bude sve kako treba, napraviću veliku feštu. Nadam se da kolege koje nisam zvala neće da se uvrede. Svi su meni prijatelji i drugarice, ja imam one najbliže iz detinjstva. Sa Kaćom Grujić, Andreanom, Bursaćkom, Janom sam stalno, mi smo neka ekipa i ne razdvajamo se.

Foto: Pink.rs

Aleksandra se osvrnula i na to što je napokon, nakon epidemije koronavirusa, počela da radi.

Ja sam imala već jedan nastup, radila sam jedno privatno veselje, rekla sam kako sam se odvikla od nošenja štikli, ali nadam se da ćemo uskoro normalno početi da radimo.

Foto: Pink.rs

Kako su već gosti počeli da pristižu, razgovor smo priveli kraju, a među prvima su se na rođendanu pojavili Sandra Afrika, Sandra Rešić, Vanja Mijatović sa verenikom, voditelj "Zadruge" Milan Milošević, Andreana Čekić sa dečkom Markom, Katarina Grujić, Tamara Mladenović i drugi.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Intervju sa Aleksandrom pogledajte u nastavku.

Autor: N.V.

#Aleksandra Mladenović

#Rođendan

'