AKTUELNO

Nakon što je objavljeno da su pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i njen sin Veljko pozitivni na koronavirus, na estradi je zavladala velika panika, budući da je pre tačno sedam dana u njihovoj vili na Dedinju organizovana gala fešta povodom rođenja Veljkovog sina Željka.

Veselju su prisustvovale brojne poznate ličnosti koje su bile u kontaktu sa Cecom i Veljko, koji su pozitivni na koronu, zbog čega postoji verovatnoća da su potencijalno i oni pozitivni na virus COVID-19.

Foto: Instagram.com

Te večeri na spisku zvanica porodice Ražnatović našla se Sanja Đorđević sa ćerkom, Željko Joksimović, Mirko Šijan i njegova devojka Bojana Rodić, Filip Krajinović, pevačice Aleksandra Prijović, Maja Berović, kreatorka Marijana Mateus, Aco Pejović, kao i mnogi drugi...

Foto: Pink.rs

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Na proslavi je, inače, bio i Cecin prijatelj i frizer Stevan Radivojević, koji je juče objavio da je pozitivan na koronu, te da je smešten na Infektivnu kliniku.

Foto: Pink.rs

Podsećanja radi, folk zvezdi je prvo rađen serološki test iz venske krvi, koji je pokazao da je negativna. Međutim, odlučeno je da se ipak testira na PCR test, koji se radi tako što se uzimaju uzorci iz brisa grla i nosa. Rezultat je pokazao da je ona, ipak, pozitivna na koronavirus, što je sada slučaj i sa njenim sinom, mladim kik-bokserom Veljkom Ražnatovićem.

Autor: D.T.

#CECA RAŽNATOVIĆ

#Veljko Ražnatović

#koronavirus