AKTUELNO

Prvi takmičar je uspeo da nasmeje sve devojke, ali je odmah bacio oko na jednu.

Aleksandar iz Lovćenca prvi je takmičar koji je hrabro stao pred 30 devojaka koje u emisiji "Izvedi me" traže svoju srodnu dušu.

Foto: TvPink Printscreen

- Želeo bih ovim putem da čestitam jednoj ženi rođendan, a to je moja majka - rekao je kandidat odmah na početku emisije, zbog čega je dobio aplauz i plus kod devojaka.

Andrija je primetio da je Aleksandar veoma nervozan i prokomentarisao da je "došao kao da je ušao u ring", posle čega je takmičar otkrio da je bio bokser.

Foto: TvPink Printscreen

- Pazi, njemu treba sparing partnerka. Vidi ga, pravi sportista - prokomentarisala je Slađa, koju Andrija Milošević redovno pita za mišljenje, pa je Aleksandar rekao da ima veoma veliku tremu.

Svitlana je želela da zna koliko je takmičar visok, a on joj je odgovorio da se može prilagodtiti za slučaj da treba, "smanjiti se ili porasti".

Foto: TvPink Printscreen

- Nemoj, što se mene tiče, samo rasti - prokomentarisala je ona i izazvala opšti smeh u studiju.

Posle video-priloga u kojem se predstavio malo bliže, samo je Sanja R. pritisnula crveni taster, dok su ostale kandidatkinje ostale zainteresovane za njega.

Foto: TvPink Printscreen

- Vrlo je simpatičan, to stoji. Ugasila sam se na samom životnom motou, jer je rekao da želi da nađe neku ženu koja neće da ga prevari - prokomentarisala je ona, pa je Aleksandar objasnio da se samo šalio, na šta je ona rekla da nije baš najsigurnija kada je prevara u pitanju.

Foto: TvPink Printscreen

Sara Ž. je prokomentarisala da je ostala uključena samo kako bi videla njegov talenat i poručila mu da "nije ona njegova potencijalna".

Aleksandar je na kraju devojkama ispričao dva vica u okviru predstavljanja talenta, ali se samo mali broj kandidatkinja nasmejao na njih. Ipak, bez obzira na to, nijedna nije pritisnula crveni taster.

Foto: TvPink Printscreen

Lejla mu je onda zamerila što žvaće žvaku tokom cele emisije.

- Samo jedan savet. Nije lepo što imaš žvaku tokom cele emisije - rekla je ona, sa čim se složila i Kristina.

Foto: TvPink Printscreen

- Mene zanima, pošto iz ovog priloga ništa konkretno nije rekao za devojke, kakav tip devojke voli - rekla je Ana V.

Foto: TvPink Printscreen

- Devojke kao ti, tako da bude bomba kao ti. Ti si za mene bomba i riba i moj drug Vukašin je pogrešio kad je za tebe rekao da izgledaš na muško. On se i dan danas kaje - odgovorio je kao iz topa Aleksandar i nasmejo Anu, a onda se setila da poznaje pomenutog mladića i uhvatila se za glavu.

Foto: TvPink Printscreen

Na kraju je pogasio 27 devojaka i ostavio upaljene samo Jecu i Stefanu, koje je pitao da li bi živele u selu, na šta su obe odgovorile odrično, pa se Aleksandar odlučio za Stefanu.

Foto: TvPink Printscreen

Andrija je zatim pokazao da je takmičar na papiru napisao "SVE", iako je trebalo da izdvoji jednu devojku i napiše njeno ime, da bi posle sa Stefani napustio studio i priznao da mu je odmah zapala za oko.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: V. T.

#Andrija Milošević

#Izvedi me

#emisija

'