AKTUELNO

Muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović pozitivna je na koronavirus, kao i njen sin Veljko, sa kojim je u kućnoj izolaciji do daljnjeg.

Kako je juče priznala u svom obraćanju medijima, i ona i Veljko se odlično osećaju, nemaju nikakve simptome, ali će morati da ispoštuju sve propisane mere i budu u strogom, kućnom karantinu sve dok im naredni test ne bude pokazao da su negativni na COVID-19.

Foto: Instagram.com

Iako nikome, pa ni njima, saznanje da su zaraženi koronom nije bilo prijatno, Cecu i Veljka ne napušta vedar duh, u šta se domaća javnost uverila juče, kada se Ražnatović svojim pratiocima na Instagramu na šaljiv način obratio iz izolacije, zajedno sa majkom, a čini se ni da im boravak kod kuće neće pasti teško, zbog svega što im je na raspolaganju u okviru kuće.

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

Naime, Ceca i Veljko karantin će provesti u prostranoj vili na Dedinju, koja odiše luksuzom i svim onim sadržajima uz koje će im dani prolaziti znatno brže i kvalitetnije. Osim prostrane dnevne sobe s luksuznim nameštajem i čak nekoliko velikih televizora, gde Ceca voli da provodi najveći deo svog vremena, nema sumnje da će sada maksimalno iskoristiti i spa centar u okviru kuće, koji su renovirali prošle godine.

U prizemlju vile Ceca poseduje prostrani bazen, džakuzi, saunu, prostor za masažu, a deo kuće opremila je i spravama za fitnes, te može da bude aktivna i u top-formi, kao i Veljko, čak i tokom karantina.

Foto: Instagram.com

Ceca je oduvek veliki deo novca ulagala u svoju vilu i njeno renoviranje, što se ispostavilo kao pun pogodak, budući da u okviru iste poseduje sopstveni bazen, spa centar, pa čak i veliku salu za proslave.

Autor: D.T.

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

#koronavirus