AKTUELNO

Sve će isplivati na videlo!

Večeras će se u "Zadruzi" održati "Minin i Edov trenutak istine". Posle serije "Preživeti Beograd" na kanalu Televizije Pink milionski auditorijum svedočiće raskrinkavanju Mine Vrbaški i Edisa Fetića.

Mina će na poligrafu otkriti sve o svom odnosu sa Mensurom Ajdarpašićem, da li svojim ponašanjem želi da ga diskvalifikuje, kao i da li je Vladimira Tomovića namerno svojim ponašanjem dovela do toga da bude diskvalifikovan i izbačen iz rijalitija.

Foto: TV Pink Printscreen

A priliku da iznese svoju stranu priče večeras će dobiti i Edis Edo Fetić. O svom odnosu sa ljubavnicom Draganom Mitar otkriće sve, kao i emocije i namere prema još uvek zakonitoj supruzi Zilhi Karišik. Fetić je tražio poligraf da bi dokazao da nije nasilnik i da nije bio nasilan prema Dragani.

Foto: TV Pink Printscreen/Instagram

Foto: TV Pink Printscreen

"Minin i Edov trenutak istine" večeras će voditi voditelj TV Pink i urednik zabave na portalu Pink.rs Darko Tanasijević i to je samo razlog više da večeras budete uz "Zadrugu" i kanal TV Pink!

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Večerašnje poligrafsko ispitivanje vršiće licencirana detektivska agencija Anonimus i Poligraf centar.

Licencirana detektivska agencija Anonimus

Licencirana detektivska agencija iz Beograda, sa glavnom kancelarijom koja se nalazi na Dedinju. Preko 13 godina poslovanja u detektivskoj delatnosti. Preko 3000 rešenih slučajeva. Agencija od poverenja, kredibiliteta i integriteta. Detektivske poslove obavljaju isključivo licencirani privatni detektivi, sa višedecenijskim iskustvom u bezbednosnim strukturama. Sprovodimo sve vrste detektivskih poslova i pružamo profesionalne, diskretne i pouzdane detektivske usluge fizičkim i pravnim licima na teritoriji Srbije, kao i u inostranstvu. Uvek smo tu za svoje klijente kao podrška, oslonac i neko na koga mogu računati u svakom trenutku, koliko god da je situacija kritična. Svi angažmani ostaju poslovna tajna.

Poligraf centar

Poligraf centar je akreditovana, sertifikovana i licencirana agencija koja pruža usluge profesionalnog testiranja na poligrafu. Obavljamo sve vrste poligrafskih testova za naše klijente, testove privatnog tipa, testove poslovnog tipa, za fizička lica i pravna lica. Prva smo agencija ovog tipa u Srbiji, jedina agencija koja posluje po APA standardima i jedina agencija koja poseduje APA licencu u Srbiji. Testovi se sprovode na opremi koja je poslednje generacije, koju takođe jedini imamo u Srbiji. Članovi smo Evropske, Američke, Britanske i Ruske poligrafske asocijacije i jedina smo agencija koja ispunjava uslove za članstvo u tim asocijacijama. Poslovni partneri smo sa kolegama iz Amerike a imamo saradnike na svih šest kontinenata sveta.

Autor: J.Đ.

#Edis Fetić Edo

#Mina Vrbaški

#Trenutak istine

#Zadruga