AKTUELNO

Ponovo su zajedno!

Bogoljub Karić odlučio je na svom Instagram profilu da objavi fotografije na kojima se nalazi sa mnogobrojnim članovima svoje porodice. Za ovu priliku Karić je napisao i emotivnu poruku koja je dirnula mnoge.

Foto: Foto/BK

Karić je istakao da je prošlo tačno mesec dana, nakon što je cela porodica bila na okupu, pa dodao i da ih je sve razdvojio koronavirus. Bogoljub nije krio sreću i što su oni sada svi ponovo zajedno, što je i napisao ispod ove fotografije.

Prošlo je više od mesec dana od kako smo svi kao porodica bili na okupu. Globalna pandemija virusa Covid 19 nas je razdvojila i bili smo daleko jedni od drugih, na razlicitim kontinentima. Sada smo najzad ponovo svi zajedno! - napisao je Karić i dodao:
Zbog brojnih događaja, poslovnih i životnih okolnosti naša je porodica često bila razdvojena. Bez obzira na sve, uvek smo održavali svakodnevnu komunikaciju, gde god da smo se u svetu nalazili. Jaka emotivna povezanost među svima nama, ogromno poštovanje i potreba da budemo u kontaktu održala nas je zajedno, ma gde bili i ma koliko nas kilometara delilo. Na ovoj fotografiji su moja Mara, moj brat Dragan, naši unuci Monika i Filip od njegove ćerke Danijele, suprug Ivan sa njihovim sinom Maksimom. Zahvalani smo, jer danas je pravo bogatstvo biti okružen ovako mladim, vedrim i voljenim osobama, koji vam ispune i srce i dan. Ovakvi osmesi su za nas neopisivo bogatstvo! - istakao je Bogoljub.
View this post on Instagram

Dragi moji, Prošlo je više od mesec dana od kako smo svi kao porodica bili na okupu. Globalna pandemija virusa Covid 19 nas je razdvojila i bili smo daleko jedni od drugih, na razlicitim kontinentima. Sada smo najzad ponovo svi zajedno! Zbog brojnih događaja, poslovnih i životnih okolnosti naša je porodica često bila razdvojena. Bez obzira na sve, uvek smo održavali svakodnevnu komunikaciju, gde god da smo se u svetu nalazili. Jaka emotivna povezanost međju svima nama, ogromno poštovanje i potreba da budemo u kontaktu održala nas je zajedno, ma gde bili i ma koliko nas kilometara delilo. Na ovoj fotografiji su moja Mara, moj brat Dragan, naši unuci Monika i Filip od njegove ćerke Danijele, suprug Ivan sa njihovim sinom Maksimom. Zahvalani smo, jer danas je pravo bogatstvo biti okružen ovako mladim, vedrim i voljenim osobama, koji vam ispune i srce i dan. Ovakvi osmesi su za nas neopisivo bogatstvo! Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić ❤️🙏👍👨‍👩‍👧‍👧

A post shared by Bogoljub J. Karic (@bogoljubkaric) on

Autor: S. Kuvekalović

#Bogoljub Karić