AKTUELNO

Pevač je progovorio o odnosu sa ćerkom Sofijom.

Željko Šašić, koji je bio gost kod Rade Radenović u emisiji "Rada sam" otkrio je mnoge detalje sukoba sa Acom Lukasom i Sonjom Vuksanović oko starateljstva nad njegovom ćerkom Sofijom, koja je, kako se pisalo, pričala loše o svom ocu.

- Ona je ubacivala reči u njena nevina usta, to je manipulacija - rekao je Željko, misleći verovatno na Sonju, vidno se oneraspoloživši što su se dotakli te teme.

Rada je nakon toga pitala u kakvom je odnosu sa ćerkom, a on joj je dao odsečan odgovor.

- Ne razgovaram sa njom - kratko je odgovorio pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Videvši da je Šašić uznemiren, voditeljka ga je pitala da poruči nešto Sofiji, a on je izrazio smao jednu želju.

- Nemam šta da joj poručim, voleo bih samo da je poljubim i da je zagrlim. I ona sama zna da ja ništa nisam kriv - rekao je Željko.

Rada mu je onda pomenula da je objavljena i Sofijina ispovest o tome kako ju je zanemarivao kao otac.

- To je teška neistina. Oni mene krive da sam loš otac koji je dao preko 50.000 evrića za njeno školovanje. Ja sam plaćao preveliku alimentaciju, to u Srbiji nema, 0,5 posto. Ali ona nije finansijski ugrožena, daleko od toga, ona ima svoju modnu liniju. Ja ne želim da je izlažem neprijatnostima, ali moram i ja da se branim. Kad ćutiš, onda si automatski kriv - objasnio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Željko je nekoliko puta pokušao ljudski da se dogovori sa Lukasom i bivšom suprugom, ali oni nisu hteli da mu izađu u susret.

Foto: Printscreen Instagram

- Ja sam Sonji i Aci nudio da pričam sa njima, ali oni neće. Ja sam njih zvao i dobio sam "ne". Onda je malo tužno što čovek mora da se tuži institucijama i onda se umešaju advokati, a oni imaju dobar advokatski tim - ispričao je Šašić.

Radu je zatim zanimalo šta to njegov bivši prijatelj Aca i Sonja rade što im on toliko zamera.

- Predstavljaju me kao lošeg oca i to se radi i medijski - bio je kratak on.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljka je zatim htela da pričaju o Lukasu, ali se Željko pobunio.

- Ne želim da njega pominjem. Ni Acu ni Sonju. Mi advokatski imamo neki dogovor da se više ne prozivamo. A poštedeo bih i moje dete - objasnio je on.

Njegova jedina želja je, kako kaže, da popravi odnos sa Sofijom, koji je narušen zbog duge pauze koju su njih dvoje imali u komunikaciji.

- Ja hoću da povratim odnos koji sam sa njom imao, a ne samo da je viđam - zaključio je Željko, koji se nada da će se sve rešiti i koji je na kraju razgovora o ovoj temi poslao pozdrav i poljubac svojoj ćerki i poručio joj da se "videti".

Autor: V. T.

#Aca Lukas

#Rada Radenović

#Rada sam

#Sofija Šašić

#Sonja Vuksanović

#emisija

#pevač

#Željko Šašić

'