AKTUELNO

Pored serije “Nek ide život”, publika u Hrvatskoj imaće priliku da na kanalu RTL Adria prati i krimi seriju “Državni službenik”, koja se tokom prošle godine emitovala na TV Pink.

Aktuelnu televizijsku sezonu obeležio je povratak serijskog programa na najgledaniju komercijalnu televiziju, TV Pink, a zbog ogromnog uspeha domaćeg igranog programa taj trend nastaviće se i u narednoj sezoni. Nakon serija “Crveni mesec” i “Preživeti Beograd” i ogromnog uspeha koji su postigle, vlasnik “Pink International Company” Željko Mitrović najavio je čak pet novih serija, a jedna od njih je i sitkom Slobodana Šuljagića “Nek ide život”, u produkciji kompanije Telekom Srbija i TV Pink

Foto: Promo

U oktobru prošle godine, serija “Nek ide život” emitovala se na Telekomovom kablovskom kanalu SuperStar TV, a premijerno emitovanje na TV Pink zakazano je za predsojeću televizijsku sezonu, odnosno za jesen 2020. godine.

O tome koliko interesovanje u region vlada za sitkomom “Nek ide život” govori i činjenica da je pravo na emitovanje otkupila i hrvatska televizija RTL. Zahvaljujući kvalitetnom sadržaju i visokim nivoom produkcije, serija “Nek ide život” je očigledno osvojila region, zbog čega je sada dostupna gledaocima u Hrvatskoj i to putem SVOD platforme (video na poziv), dok će se, kao i u Srbiji, od jeseni emitovati na kanalu RTL Adria.

Foto: Promo

“Nek ide život" je sočna komedija strukture klasičnog sitkoma, u kojoj humor dominantno proizilazi iz zakukuljenih situacija, iznenadnih  preokreta i vratolomija u kojima će se zapetljati glavni junaci.  Serija će svakako slediti i tradiciju najboljih domaćih serija koje obiluju humorom, koji proističe iz naravi i karaktera protagonista. U centru pažnje sitkoma "Nek ide život" su članovi porodice Savković - majka Grozda, ponosna vlasnica cvećare koju igra Ljiljana Stjepanović, njeni sinovi Ljubiša i Siniša, koje igraju Miodrag Fišeković i Milan Kovačević, ćerka Silvana koju je otelotvorila Paulina Manov i snaja Katarina, koju igra Anđelka Prpić.

Foto: Promo

Pored glavne postavke, kroz 44 epizode prodefilovaće preko stotinu raznih glumaca koji će oživeti galeriju raznovrsnih likova koji obožavaju, ismevaju, zlostavljaju, izbegavaju, ogovaraju i proganjaju čudesnu porodicu Savković.

Foto: Promo

Autor Slobodan Šuljagić, poznat je po mnogim serijama, među kojima se ističe "Ljubav, navika, panika", koja je na prestižnoj dodeli nagrada "Zlatna ruža" u Švajcarskoj bila u selekciji 12 najboljih svetskih sitkoma. Majstor ovakve forme igranog programa ponovo je kroz sitkom "Nek ide život" pokazao svoje umeće, čemu u prilog ide veliko interesovanje koje u regionu vlada za ovu seriju.

Pored serije “Nek ide život”, publika u Hrvatskoj imaće priliku da na kanalu RTL Adria prati i krimi seriju “Državni službenik”, koja se tokom prošle godine emitovala na TV Pink, i predstavlja prvu saradnju najgledanije komercijalne televizije sa Telekomom Srbija.

Nema sumnje da srpski serijski program osvaja region, a verujemo da publika s nestrpljenjem očekuje emitovanje urnebesne komedije “Nek ide život”, zakazano za jesen 2020. godine na kanalima TV Pink i RTL Adria.

Foto: Promo

Autor: M.Đ.

#Nek ide život

#RTL

#RTL Adria

#RTV Pink

#Telekom Srbija

#Televizija Pink

#serija

#sitkom

#slobodan šuljagić

#Željko Mitrović