AKTUELNO

Ovo su svi čekali da čuju i vide!

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 3", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Ana Korać postavila je pitanje Jeleni Pešić : "Da možeš da se vratiš nazad, koji bi period iz "Zadruge" ponovila?"

Foto: TV Pink Printscreen

Dosta toga mi je bilo lepo. Ništa mi nije teško palo. Izdvojila bih to vreme kad su ovde bili rođendani, slave. Najlepši dan je bio kad mi je došao Peca. To bi izdvojila kao najlepši i najbitniji trenutak. Svaki dan mi je ovde bio poseban i lep. Ni na šta se ne žalim. Teški trenuci su mi bili samo kad mi je nedostajala porodica - rekla je Jelena.

Jelena Pešić imala je pitanje za Lunu Đogani : "Zanima me kakvo mišljenje imaš o meni, da li mi nešto zameriš, jesi li pogrešila negde u odnosu sa mnom?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što mogu da kažem, da mogu da vratim vreme, ne bih ušla. Imala sam pogrešan stav prema tebi i prema Marku. Što se tiče tebe, nemam ništa loše da kažem. Ti kao ličnost treba da budeš preponosna na svoj boravak ovde. Čak sam i rekla da bih volela da budem kao ti i Ana Korać. Svaka devojka trebalo bi da ima neku tvoju vrlinu. Ako precrtamo Marka, meni si super. Ne verujem da neko može da glumi deset meseci. Ja sam prošle sezone imala najviše konflikata sa Stanijom, bila je ta priča da se Marko loži sa njom, posle naše svađe smo se srele na nekoj emisiji i Stanija je ispala najveći džek prema meni. Ti si prema meni i prema mojim osećanjima ispala veliki džek. Mogla si da se igraš sa mnom, jedan tvoj namig je mogao da me dovede do nervnog sloma. Zbog toga ću te poštovati, jer to nisi uradila. Zahvalna sam ti jer si me uskratila muke i nervnog rastrojstva. Time si pokazala svoju veličinu - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se trudila da te ne nerviram, što se tiče Anabele i Marka. Verovala sam da ćeš shvatiti da ti ja nisam nikakva pretnja - rekla je Jelena.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.M.

#Zadruga