AKTUELNO

Obratila se svima na Instagramu!

Pevačica Ivana Kostić, nekadašnja članica grupe "Dr Iggy", oglasila se putem društvenih mreža te otkrila sve detalje svog trenutno pogoršanog zdravstvenog stanja. Ona je napisala da se već nekoliko dana loše oseća i da čeka rezultate testa na koronavirus.

Par dana traje moja borba sa zdravljem i noćas sam nažalost završila u ovom apartmanu. Više bih volela da je hotelski apartman na moru, ali izgleda, kako stvari stoje, teško da ce se tako nešto desiti ovog leta. Rezultati testa mi još uvek nisu stigli, ali naravno sumnja se na Covid-19 - napisala je Ivana i dodala:
Nemojte se šaliti sa drugim talasom korone koji nas je zadesio. Kada mi bude bolje, detaljnije ću vas obavestiti o svemu. Molim sve ljude koji su bili u kontaktu sa mnom od nedelje do srede da obrate pažnju na to kako se osećaju i ako osete bilo kakve tegobe, da se odmah jave lekarima. Nosite maske. Distanca. Perite ruke. Bez poljubaca. Čuvajte se - savetuje Ivana.
View this post on Instagram

Par dana traje moja borba sa zdravljem i nocas sam nazalost zavrsila u ovom apartmanu. Vise bi volela da je hotelski apartman na moru, ali izgleda, kako stvari stoje, tesko da ce se tako nesto desiti ovog leta. Rezultati testa mi jos uvek nisu stigli, ali naravno sumnja se na #covid19 Situacija svuda po bolnicama je alarmantna i nemojte se saliti sa #covid drugim talasom koji nas je zadesio. Kada mi bude bolje, detaljnije cu vas obavestiti o svemu. Molim sve ljude koji su bili u kontaktu sa mnom od nedelje do srede da obrate paznju na to kako se osecaju i ako osete bilo kakve tegobe, da se odmah jave lekarima. Nosite 😷 Distanca 🤒 Perite 🤲 Bez 💋 Cuvajte se 🙏🙏🙏 P. S. Ovom sam napisala ne zato sto imam potrebu za deljenjem ovakvih stvari na drustvenim mrezama, vec da bi svi shvatili ozbiljnost situacije. #corona #quarantine

A post shared by IVANA KOSTIC (@ivanakosticofficial) on

P.S. Ovo sam napisala ne zato što imam potrebu za deljenjem ovakvih stvari na društvenim mrežama, već da bi svi shvatili ozbiljnost situacije - istakla je pevačica.

Autor: S. K.