AKTUELNO

Zgodni pevač ozbiljno se posvetio svojoj inostranoj karijeri.

Pop zvezda Saša Kovačević uveliko radi na novom muzičkom materijalu koji će uskoro predstaviti publici u regionu, ali i van granica Balkana, budući da će, prema prognozama muzičkih znalaca, pesmama koje će snimiti na španskom jeziku u rekordnom roku uspeti da oduševi devojke širom Evrope, ali i Amerike.

Kako smo uspeli da saznamo, zgodni pevač ugovorio je saradnju sa producentima svetskih zvezda poput Dženifer Lopez, Маrкa Еntonija, Enrikea Iglesijasa, Pitbula i mnogih drugih, zbog čega nema sumnje da će i ovaj put uspeti da pomeri granice kada je muzičko stvaralaštvo u pitanju. Kovačević će, inače, biti prvi Srbin koji će nove pesme raditi u čuvenim studijima u Majamiju kao što su "Master Hous", "Rebel 11" i "Circle House Studios".

Inače, Saša je dane u Majamiju provodio u muzičkom studiju, a društvo su mu pravili brat Rade Kovačević, ali i bliski saradnici sa kojima će napraviti ozbiljan korak ka svetskoj slavi.

Nema sumnje da će i predstojeće leto biti u ritmu Sašinih pesama, a dok pevač ne bude zakazao premijeru novog projekta, poslušajte njegov veliki hit "Temperatura" koji je obeležio godinu za nama:

D. T.

#Saša Kovačević

#Sjedinjene Američke Države

#pevač

#Španija

'