AKTUELNO

Turbulentno!

Sinoć su, kao i svake subote, stanari Bele kuće učestvovali u emisiji "Pitanja novinara".

Noć za nama, obeležio je emotivni slom Mensura Ajdarpašića koji se još pre emisije posvađao sa svojom dojučerašnjom devojkom Minom Vrbaški, i sa Lepim Mićom.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensuru su teško pala i sama pitanja vezana za njegov i Minin odnos.

Ne, nisam Mini branio da se oblači kako ona želi. Vidiš li, kako se predstavljam ovde. Nisam ja žrtva, ja ne želim da budem žrtva. Bez dinara sam ostao, šta to meni ide u korist. Mene će sada da napadaju svi, jer sam se svađao sa Mićom. Tuži me, da Bog da se osećao kao ja! - pričao je Ajdarpaši

Kada je saznao da Minina majka podržava odnos Mine i Lepog Miće nije odreagovao ništa manje burno.

Hteo je da mu mažeš pete, jer se loži na tebe, a to tvoja majka ne vidi! Koliko god da ja nisam sa njom, ja bih uvek skočio za nju. Minina mama ima pravo, Miću više zna. Veze s vezom nema da se Mina plaši mene. Da je tako, ne bi se vraćala meni. Gospođo Ivana, Vi imate prava na svoje mišljenje, ja ću Vam objasniti neke stvari kada izađem odavde - govorio je Mensur.

Marko Janjušević Janjuš u toku emisije otkrio je dosta detalja, kako o odnosu sa svojom aktuelnom ljubavnicom Majom Marinković, tako i odnosu sa svojom suprugom Enom Janjušević.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš je priznao da mu Ena više ne šalje stvari, ali i da bi ostavio Maju, ako bi mu Ena dala novu šansu zbog njihovog deteta.

Nakon emisije, u jutarnjim časovima, Maja i Janjuš su imali s*ks.

Anabela Atijas izjavila je da ne može da se seti da li je njen bivši suprug Gagi Đogani odgurnuo Lunu ispred ekrana, dok su oni po priči Mirka Gavrića, gledali p*rno film. Zbog toga je Gagi burno reagovao.

Anabela je imala priliku da otkrije ko je Muhamed Bukva zahvaljujući pitanju Adama Đoganija, i zašto je on relevantan za njen i Gagijev odnos.

Ne znam šta je tu Amidža kriv, on je radio za berzu, to je propalo, svi smo ušli svesno u to. To je bilo kada je nafta propala usled ekonomske krize, prvoj Gagijevoj sestri su pare vraćene. Oni idu na to da moju porodicu predstave kao kriminalce. Sva moja porodica je visoko obrazovana, moj otac i njegov brat su diplomirali ekonomiju u Beogradu, moja sestra je glumica, druga sestra je diplomirani psiholog. Veliki pozdrav za sve njih, svi će vam reći da su moj otac i Muhamed ljudi za primer, Muhamed je bio samo radnik. Veliki pozdrav za Adama, moje četvrto dete - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom noći, turbulentno je bilo i na relaciji Stefan Karić - Ivana Šopić. Stefan je priznao da mu je jako teško jer gaji jaka osećanja prema Ivani. Na optužbe da je Ivana sa njim iz koristi, Karić je okrio detalj koji je šokirao mnoge zadrugare.

Da je moje imovinsko stanje takvo, ja ne bih bio sada ovde. Živim kao svaki normalan stanovnik Srbije, imao sam nekada, sada više nemam toliko. Zavoleli smo se i to je to - istakao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Novinari su otkrili i Ivanine afere iz spoljnog sveta, pre učešća u "Zadruzi". Ivana je bila upitana kakav je odnos imala sa sinom pokojnog pevača, Šabana Šaulića, Mihailom. Ivana je demantovala čak i da ga poznaje.

Iva Grgurić je u toku emisije saznala da će njen bivši partner, Marinko, uskoro postati otac. To je Ivu dovelo do suza.

Drago mi je, naravno da mi je drago! Lepa je informacija, žao mi je samo što sam ja htela biti ta devojka koja je želela da mu podari to dete. Drago mi je što je srećan, on je zaslužio da bude srećan. Ja ću uvek imati emocije prema njemu, on je prema meni bio izuzetna osoba, koja me je poštovala u najgorim i najboljim trenucima - objasnila je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Još jedna svađa koja je obeležila noć jeste ona u kojoj su zaratili bivši partneri Tara Simov i Mateja Matijević. Tara je zamerila Mateji što je, kako ona navodi, konstantno ponižava. Za to je okrivila uticaj njegovih roditelja, a nije mu prešla ni preko izjave da bi ona rado bila intimna sa Mensurom.

I ljubavnici Edis Edo Fetić i Dragana Mitar otkrili su mnoštvo detalja o svom odnosu, kako iz "Zadruge", tako i iz spoljnog sveta. Naime, oni su jednim delom priznali da prave dramu taktike radi. Edo je demantovao tvrdnje da je svoju i firmu svoje supruge Zilhe registrovao na Draganino ime.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon emisje, Mensur je osetio potrebu da se izvini Mini, što je i učinio.

Autor: S.M.

#Zadruga