AKTUELNO

Posle dve godine uspeo je da se vrati na staru kilažu.

Glumca Milana Marića imali ste priliku da gledate u seriji "Držani službenik" koja se emitovala na programu TV Pink, a on sada otkriva i šta je sve radio zbog karijere. Marić je istakao da je zbog jedne uloge morao da se ugoji čak 20 kilograma.

Foto: Instagram.com/Milan Marić

Zbog toga je Milan u jednom periodu imao i više od 100 kilograma, a pune dve godine mu je trebalo da se vrati u punu formu.

Gubljenje i dobijanje kilograma je najveća fizička žrtva koju sam napravio zbog neke uloge. Za snimanje "Dovlatova" morao sam da napravim ogromnu promenu i da se za samo tri meseca ugojim 20 kilograma. Bio sam toliko uzbuđen da mi ništa nije bilo teško. Dobio sam prvu glavnu ulogu na filmu, u stranoj zemlji i sa jednim velikim rediteljem. Meni to nije bilo traumatično iskustvo. Ne smatram da mi je uništilo život, već da je zanimljivo fizički se transformisati zarad uloge i naučiti strani jezik - rekao je Marić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada kad bi mi neko ponudio ulogu kao u "Dovlatovu" i tražio da se ugojim i 40 kilograma, a da naučim italijanski jezik, pitao bih samo koliko imam nedelja za to. (smeh). Bio sam emotivno i psihički istrošen nakon snimanja filma. Imalo je tih 20 kilograma svrhu, a onda sam shvatio da izgledam kao pripadnik nekakvog obezbeđenja. Delovao sam sebi kao namršten i nervozan čovek. Počeo sam da razmišljam šta da radim. Pustio sam svoje telo da odahne. Slušam svoje telo - nastavio je Marić.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Milan Marić