AKTUELNO

Korona je prisutna i među pripadnicima domaće muzičke scene.

Tropiko bend i Nigor nedavno su objavili zajedničku pesmu pod nazivom "Quarantino", a pevač ove grupe Sale Cvetković uključio se danas uživo u emisiju "Premijera - Vikend specijal" i rekao kako je pesma nastala tokom karantinskih dana, kao i da se nada da ćemo uskoro svi moći da putujemo van granica naše zemlje na odmor.

Foto: Pink.rs

Pa da, ako nam se posreći da odemo negde, biće onda strava. To kaže i pesma. Pesma je nastala za vreme onog teškog karantina i na nama je i da dalje želimo da odemo do Španije, do Montenegra... Ako ne, onda ćemo ostati u našoj lepoj Srbiji - pričao je Sale.

Foto: TV Pink Printscreen

Cvetković je u nastavku istakao i kako mu je žao svih koji su zaraženi koronavirusom, a onda je istakao i da je bio uplašen pred sinoćnji nastup. Ipak, na kraju je sve bilo kako treba, jer su svi držali distancu.

Foto: Pink.rs

Meni je jako žao, stvarno, mislim da i dalje treba da se čuvamo. Žao mi je svih ljudi koji imaju koronavirus. Neka se svi paze. Juče sam bio uplašen dok smo nastupali, ali sve je bilo okej... Samo da smo zdravo - rekao je Sale.

Autor: S. Kuvekalović

#Sale Tropiko