AKTUELNO

Ne može više da smisli bivšeg supruga.

Nakon Lune Đogani i Mirka Gavrića, voditelj Ognjen Amidžić je u večerašnjoj emisiji "Izbacivanje" obavio razgovor i sa Anabelom Atijas.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekivala sam kad-tad da se Luna i ja pomirimo, Drvo mudrosti je odigralo veliku ulogu. Ja nisam mogla prvo da dođem do nje, ona 99% vremena provodi sa tatom i dečkom. Mene to malo zaboli, kako ne poželi bar da napravi krug sa mnom? Možda joj je tako lepše, možda se plaši razgovora. I ja se malo plašim. Želela sam nasamo da pričamo, da to bude početak završne faze, jer mi ne pada na pamet da nosim to napolje. Sve je jasno, vidi se koje imao zlu nameru, da njoj ubaci neke emocije u glavu. Ona može u momentu da se zanese i izgubi realnost ko sam ja, ali to je kratkog daha. Kako smo sele u čamac, postala je moja Luna. Sve što se desilo u "Zadruzi", tu ću i ostaviti. Ona će zauvek biti srce mog srca. Apsolutno joj ništa ne zameram, neću ni sa čim uticati na njenu odluku... Sama će videti kako i šta. Danas smo gledali "Uspomene", nisam očekivala da joj neko tako neke mizerne stvari ubacuje u glavu, kao putem hipnoze, kad je najranijivija, najosetljivija. Zamisli, a to su samo tri situacije bile. Otac da joj kaže: "To je tvoja majka, došla je da me uništi, prikaže kao lošeg oca, Marka kao lošeg dečka"... Baš je bio taj klip danas, kad je Luna rekla: "Ma, gazi g*vno". Ona je i super ispala prema meni kako je bilo - istakla je Anabela, pa otkrila kako će se ponašati kada izađe Luna:

Foto: TV Pink Printscreen

Gagi je sve šanse izgubio. Ovo što sam iznela, to je novo za ljude, sigurna sam da su mišljenja podeljena, sigurno kao i neki ukućani gledaoci misle da patetišem... Ja sam htela zaista da umrem sa tim, mislila sam da je dobro za moju decu da se to ne zna. Onda, dođeš u situaciju, da neko ko te je doveo u stanje da piješ tablete, moja psiha je od tada narušena, ona se čak i hvalio time što je me doveo do psihijatra. Ubedio me je i da sam luda, to su posledice bile tog sputavanja i osporavanja kroz brak. I to ubacivanje da sam loša majka, rekla sam: "Idem unutra, pa ću se suočiti". Sada se mnogo bolje osećam, znam da sam ispričala krucijalne stvari, koje su me dovele u to stanje - istakla je Anabela, pa dodala:
Imam neku dozu straha, promenljive su mi emocije, iako sam u 46. godini. Ispostavilo se da sam napravila medveđu uslugu i Luni i Nini, ispalo je da sam loš model. Nosim to teško breme. Bojim se susreta sa realnošću, ne znam kako će moji reagovati na Lunu, pa na mene. Samo znam da sa Gagijem neću više pričati. Moj najveći strah je odbacivanje, nosim to sa sobom, a on to tako sočno priča, a ja njemu to nikada nisam radila. On je moja prošlost, želim to da izbrišem gumicom. Decu naravno neću osporiti, ali želim sve da izbrišem gumicom sve vezano za njega. Kada vidim facu, vilicu, oči, meni je sve jasno, ja na to reagujem. Ja hoću da idem na terapije da se oslobodim toga što me godinama muči - istakla je pevačica.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić, Pink.rs, Instagram/djogani__nina

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Anabela Atijas