AKTUELNO

Razmenjivao je skandalozne poruke sa Vešticom.

Pevačica Aleksandra Bursać pričala je o detaljima iz svog ljubavnog života. On je ovom prilikom istakla kako je nije pretukao biznismen iz Nemačke, a onda i priznala da je izdržavala bivšeg dečka Zorana Uglješića.

Foto: Instagram.com/bursacaleksandra_official

Da. Skoro u svakom smislu. Živeo je kod mene, nije imao posao, jako je ružno što to kažem, ali moram, ne smem da lažem - rekla je Aleksandra.

Aleksandra je pre nekoliko godina stavila tačku na vezu sa Zoranom, nakon što je on slao vuglarne poruke Anđeli Veštici i nudio joj s*ks. Pevačica je sada otkrila i da li joj je Anđela pretila nakon što se saznalo za ovu aferu.

Nije pretila, nismo se ni čule. Devojka nema ništa s tim - kratko je rekla Aleksandra.

Foto: Jelena Simonović

Istina je da mi je dečko Aleksandre Bursać slao poruke, ali ja tada nisam imala pojma da je on njen momak i da uopšte ima devojku. Moram da kažem da je on mene prvi kontaktirao. Dopisivanje je trajalo neko vreme, ali ostalo je samo na tome. Kada sam saznala čiji je dečko, blokirala sam ga i više se nismo čuli - rekla je tada Anđela Veštica.

Aleksandra je u to vreme bila vidno potresena kada je čula o čemu se radi i danima nije mogla da zaustavi suze nakon saznanja da se njen, sada već bivši dečko Zoran dopisivao sa Anđelom Vešticom.

Autor: Pink.rs

#Aleksandra Bursać

#Anđela Veštica