AKTUELNO

Burna noć je za nama!

U Beloj kući sinoć je organizovana emisija "Stari zadrugari pitaju" i tom prilikom učesnici rijalitija imali su brojna pitanja za Marka Janjuševića Janjuša, kao i za Maju Marinković.

Janjuše, brate, druže, da li si normalan? Šta se sa tobom dešava? Nisi mi jasan. Da li su ti vrane popile mozak? - pitala je Saška.
Moram reći da smo Saška i ja, za razliku od prve sezone, bili dobri. Desilo se to što se desilo, kapiram Sašku, ali veruj mi... Ovo ću ti odgovoriti kada izađem, ne znam šta sada da ti kažem. Ne znam da li mi je i ko popio mozak, pričaćemo kada izađem - pravdao se Janjuš.

Nakon Saške Karan, za Janjuša je pitanje imao Bane Čolak. "Da li misliš da je ta fizička privlačnost između Maje i tebe bila vredna toga da napolju, možda, izgubiš ono što ti je najbitnije a to je tvoj brak i porodica" zanimalo je Čolaka.

Prošli put sam odgovorio da ništa nije vredno izgubiti, to je živa istina. Komentarisao sam Maju i rekao sam joj neke stvari, gde u nekim trenucima pomislim da nije vredno. Rekao sam joj da nemam poverenje u nju. Moram dosta da razmislim kada izađem napolje, da vidim šta i kako. Meni se to desilo s Majom. Ništa nije vredno što izgubiš na bilo koji način, to je živa istina - rekao je Janjuš.
Da li je između Janjuša i tebe prava ljubav ili strast? - pitao je Bane Maju.
Ne smatram da je to samo strast. Slažem se da prosto mora da postoji strast u ljubavnom odnosu, jer bi bila monotonija u tom odnosu. Ako nestane ta strast, dolazi do traženja drugog partnera. Opet, ne mogu da kažem da je to prava ljubav sto posto, jer niko ne zna šta će se desiti kad izađemo. Stojim pri tome da imamo emocije. Ima i velike strasti, ali i jakih emocija - izjavila je Maja.
Kakav je osećaj kada Maju od početka stavljaš ispred sebe, a ona iskoristi sve to zbog rijaltija - pitala je Miona Janjuša.

Nakon emisije "Stari zadrugari pitaju" Ana Korać je ćaskala sa Janjušem što se Marinkovićevoj nije nimalo svidelo. Ona je prišla svom dečku, napravila ljubomornu scenu i lupila mu šamar.

Sad si za mene završila za sva vremena! Ovo je kraj svih krajeva! Pomeri se! Sad je kraj svih krajeva! - besan je bio Janjuš.

Međutim, Marinkovićeva se nije smirila nakon prvog šamara koji je lupila Janjušu, a da napravi potpuni haos sprečili su je ostali zadrugari kao i Lepi Mića.

Život mi uništi. J*baću joj i mamu i tatu! Ne bih poljubio ženu pred kamerama, ona mi napravila pakao! Pomerite je od mene! Gledaj šta mi napravi. Celoj familiji ću joj j*bati mamu u p*čku! Pogledaj šta mi uradi, zabila mi nokte ovde - komentarisao je Janjušević nakon Majinog napada.
Ne daj mu p*čke! Nek j*be sam sebe. Zaboravi da postoji. Ne možeš da ga menjaš, prevario je ženu zbog tebe, boli ga k*rac za tebe - urlao je Mića na zadrugarku.

Maja je razgovarala o svemu sa Lepim Mićom i Orozovićem, a zatim ju je Janjuš izbacio iz zajedničkog kreveta u pabu.

Maja Marinković nije mogla da se smiri nakon haosa sa Janjušem pa je o njemu pričala sa više zadrugara, a svi su je savetovali da se od kloni oženjenog zadrugara. Lepi Mića je u svom maniru, uz pregršt psovki i ružnih reči pokušao da Maju opameti da se skloni od Janjuša.

Ti si ljubavnica, jedna od mnogih, a on je besan na sebe što se nije obuzdao, a tebi treba šest nedelja da se odljubiš i da ti to prođe. Bar si napravila gledanost. Saberi se, on nije čovek za tebe. Šta će ti matorac? Nema ljubavi, to je čista strast, s*ksizam - govorio je Brendon.
Kako može da bude strast kad ga ljubim i mazim po ceo dan - uzvratila je Maja.

I na kraju večeri, u ranim jutarnjim časovima Maja Marinković legla je, posle duže vremena, sama u krevet u spavaćoj sobi, dok je Janjuš spavao u pabu.

Autor: J.Đ.

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink