AKTUELNO

Ne želi da joj sudi.

Poznati pevač Andrija Đogani, alijas Baki B3, svojevremeno je snimio duet “Ljubomorna” sa pevačicom Romanom Panić. Ova pesma postala je hit, a oboje su imali korist od ove saradnje.

Međutim, poslednjih godina nisu bili u kontaktu, a vest da je Romana završila u zatvoru zbog krađe novca sa bankovnih računa uz pomoć uređaja koje je postavljala na bankomate iznenadila je pevača.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

- Jesam iznenađen time što je uradila, ali nikome neću da sudim dok ne znam pravu istinu. Ko zna šta se tu desilo. Svako može da upadne u takvu neku priču. Mada, iskren da budem, ja je ne znam iz te priče. Ja sam njoj izašao u susret kada je došla u Beograd, snimili smo duet. Tada smo se družili, pili kafe. Bila je fina, vaspitana i poštena devojka, bavila se pevanjem. Nikada mi ne bi palo na pamet da ona može da radi takve stvari. Pre bih pomislio za neku starletu. Ko zna šta se njoj desilo. Možda je neko smuv'o, nagovorio. Znaš kako kažu, s kim si takav si. Ako ti se dečko, drug bavi takvim stvarima, možeš i ti da upadneš u tu priču - priča Baki, a na spekulacije da se ona na taj korak odlučila zbog dugova u koje je zapala on kaže:

- Ne znam da li je imala dugove.

Foto: Instagram.com/romana_panic

Baki B3 je bio problematičan tinejdžer, a zbog krađa poput Romane bio je u popravnom domu osamdesetih godina. Kako kaže, takve stvari u ovim godinama ne bi dozvolio.

- Tada sam bio dete, imao sam 12 godina. Šta sam ja tad znao? Ne bih sebi u ovim, zrelim godinama dozvolio da pravim takve greške. Ozbiljan sam čovek, porodičan, živim i dalje od muzike, planiram sa ženom neki privatni biznis - otkriva član poznate familije Đogani.

Pošto je i sam bio u zatvoru svojevremeno zna koliko je to teško iskustvo, te smatra da ni Romani nije lako.

- Nije joj lako sigurno. Ona nije počinila neko teže delo da bi bila u samici. Pretpostavljam da je u ćeliji sa još desetak zatvorenica. To je isto kao rijaliti. Moraš da imaš stav, da se boriš za sebe. Nju je sada sramota, zna da ne pripada tu, razmišlja šta drugi ljudi misle, njeni prijatelji, porodice, šta je čeka kad izađe napolje. Izolacija je čudo. Život u zatvoru je za*eban - zaključuje denser.

Autor: N.V.

#Andrija Đogani Baki B3

#Romana Panić