AKTUELNO

Danima unazad svi regionalni mediji bruje o pevačici Romani Panić, nakon što se saznalo da je uhapšena u Auastraliji zbog krađe bankomata sa emotivnim partnerom F. M., zbog čega je osuđena na zatvorsku kaznu u trajanju od godinu dana.

Krivično delo koje je počinila ponovo ju je stavilo u žižu interesovanja srpske javnosti koja, osim o krivičnom delu koje je počinila, bruji i o njenom privatnom, ljubavnom životu. Romana, koja je pre mnogo godina bila jedna od najvećih muzičkih zvezda u Srbiji, u životu imala je dve velike ljubavi - Sašu Radojčića, sa kojim je bila u periodu od 20. do 30. godine, a posle nekoliko meseci upoznala je kiparskog advokata Fotosa Pitađisa, koji je brzo osvojio njeno srce, ali i medijski prostor.

Foto: Instagram.com/romana_panic

Već posle šest meseci zabavljanja brojni mediji imali prilike da ga vide kako zajedno sa njom sedi na konferenciji za novinare gde se predstavljao kao izvršni producent, a povod događaja je bilo predstavljanje dve nove pesme. Ubrzo je numera koju je predstavila „Još te koštam“ postala veliki hit. I sve je izgledalo kao iz bajke, prvih osam meseci veze kleli su se na večnu ljubav, u javnosti su se svuda pojavljivali zajedno, a onda je jedan odlazak na Kipar promenio sve i usledile su brojne turbulencije.

Foto: Facebook.com/fotos.pittadjis

Romana je spakovala kofere i uputila se 1450 kilomentara do Fotosa. Kada je sletela na aerodrom, taksijem je došla do kuće, a onda mu je zakucala na vrata. Vidno iznenađen je otvorio vrata, a onda joj je saopštio da ne može da uđe unutra, a Romana je posle brojnih pokušaja shvatila da ne može da uđe u stan kod svog dečka, te da će joj društvo praviti prazan krevet u obližnjem hotelu gde je otišla da prenoći. Međutim, istina je bila potpuno drugačija, jer se u njegovoj sobi nalazila voditeljka Jovana Simić sa kojom je Fotos neko vreme paralelno bio u emotivnoj vezi.

Foto: Printscreen YouTube/PittadjisTV

Nju je upoznao na promociji koju je nekoliko meseci ranije pravila Romana, a tada su razmenili brojeve telefona i započeli njihovu priču. Već sutradan Jovanu je ispratio na avion, a Romana je stigla u njegov dom. Nekoliko meseci kasnije, Fotos saopštava Romani da njegova druga devojka čeka dete, te pevačica 2010. godine stavlja tačku na tu ljubav. Vidno razočarana i u depresiji pomoć traži na vratima psihijatra, pisala je tih godina beogradska štampa. U medijima nije mnogo htela da priča o raskidu, već je samo jednom prilikom izjava:

- To pitanje zaista izbegavam već duže vreme. Ta veza je završena pre dve i po godine i nismo u kontaktu posle raskida - rekla je Romana tih godina i dodala:

Foto: Facebook.com/fotos.pittadjis

Samo što sam stigla iz Atine, zazvonio mi je telefon. On me zove i kaže da svima ispričam kako mi više nismo zajedno. Ja ga pitam o čemu se radi, a on mi kaže kako je među nama sve u redu, ali niko ne sme da zna da smo zajedno. Navodno, zbog računa, Interpola... Nismo se onda videli mesec dana, ali smo posle tih mesec dana opet bili zajedno... Ja sam opet otišla na Kipar, ali čim sam sletela, on me zove da mi kaže da ne smem tu da budem i da odmah moram da se vratim nazad. A ja iznajmila auto, rezervisala hotel... Ženo, znaš li čega je tu sve bilo?! Zabranio mi je da idem u Grčku! Onda se pojavila neko druga devojka... On je pričao da nema drugu, da je sve zbog nekog novca i papira. A ta devojka, Jovana, rodila mu je dete 13. aprila. Prosio me je, iako je drugoj napravio dete. Rekla sam mu da se skloni iz mog života, da me zaboravi... Da me više ne zove. Ta Jovana se posle udala za drugog. Prošle godine se i on oženio.

Autor: D.T.

#Fotos Pitađis

#Romana Panić