AKTUELNO

I hrvatska pop zvezda Severina Kojić, kao i njena mlađa koleginica, mlada muzička zvezda Katarina Grujić, ubrajaju se u najlepše i najzgodnije žene na balkanskoj javnoj sceni, a osim toga zajedničko im je i to što imaju sličan modni ukus.

O sinoćnjem pojavljivanju zgodne Kaće u emisiji Ognjena Amidžića svi pričaju, kao i uvek! Pevačica je podigla ogromnu prašinu kako svojim britkim jezikom i hitovima, tako i vatrenim stasom na koji niko nije ostao imun.

Za gostovanje u emisiji "Amidži šou" Kaća je odabrala upečatljivu, vruću odevnu kombinaciju u kojoj su svi njeni atributi došli do izražaja. Crne pripijene pantalone, seksi čipkasti brushalter i bluza od tila u istoj boji bili su pun pogodak, a sve je upotpunila i ceo "paket" učinila dodatno atraktivnim naočarima za sunce i crnom kapom sa mrežicom.

Foto: Privatna arhiva

Da po svemu sudeći imaju isti modni ukus govori i činjenica da se pre nekoliko dana u sličnom izdanju pojavila i Severina, doduše, usred belog dana. Seve je pozirala na jahti, a na sebi je imala crni kupaći kostim i čipkastu, providnu plažnu haljinu u istoj boji, a ceo prizor mnogima je zaličio na onaj s Katarinom.

Jedna se sređivala za noćno, druga za dnevno izdanje, a budući da su koristile različite odevne komade, nema govora o kopiranju. Ipak, mnogi primećuju da dve muzičke zvezde imaju identičan modni ukus, te da im ovi stajlinzi veoma liče, a mi vas pitamo kojoj bolje stoji?

Autor: D.T.

#Katarina Grujić

#Severina Kojić