AKTUELNO

Roker Milić Vukašinović, o čijoj se borbi za egzistenciju ranije naširoko pričalo, pokrenuo je sa suprugom Suzanom novi biznis.

Oni su, naime, otvorili prodavnicu kućne hemije na Zelenom vencu u Beogradu, što će im, nadaju se, podići životni standard i doneti novac.

Foto: Pink.rs

- To je više Suzana radila sa robom po prodavnici, kućna hemija i takve stvari. Dizala je promete gazdama i nisu je cenili kako treba. Onda je meni i Suzani pukao film i rekli smo da ćemo ubuduće držati svoju radnju. Danas je bilo otvaranje, super je sve krenulo. Tek je prvi dan, ljudi trebaju da se naviknu da je tu nova prodavnica hemiju - kaže Milić, koji je uspeo sa suprugom da prikupi tri hiljade evra i pokrene biznis.

- Najbitnije je naći dobru lokaciju, koliko god da je skupa kirija, to se na kraju sve isplati. Robu su nam dali na odloženo, a neko i nije, tako da ne moramo odmah velike pare da uložimo. Kad krene posao to se sve isplati i ta roba se na odloženo plati. Nama je 3.000 evra trebalo da sve pokrijemo - iskreno zaključuje Vukašinović.

Autor: D.T.

#milić vukašinović