AKTUELNO

Dobila iznenađujuće pitanje, a evo šta o svemu misli i Ana Korać.

Sledeće pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Anabeli Atijas.

Ana i David su bili tu uz Lunu kada je Marko raskinuo, hranili je, tešili, a Marko i ona nisu bili u uz nju kada je ostala sama. Taksista je dao Ani srednji budžet, a jeo je kad je David kuvao. Luna je loša prijateljica sve tri sezone, kao što je i užasna ćerka bila. Kako gledaš na njihovo ponašanje - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam joj malo zamerala što se ne druži, zato su nas verovatno i poslali na Rajsko ostrvo. Ona jednostavno kad uđe u vezu u rijalitiju, takva je. Napolju se druži. Malo je samoživa, nije da nije. Treba da poradi na svom ponašanju, a i razumem je ponekad kad sam negativna i ja, sklanjam se da me ne bi pitali ljudi. Treba obe da poradimo na tome da nađemo balans - govorila je Anabela.
Luna je bila u takvoj situaciji, ne mislim da je loša prijateljica. Žao mi je, to sam joj rekla, kad uđe u vezu, zaboravi sve. U prvoj sezoni isto, bila sam kao stub. Samo se skoncentriše na dečka. Marko mi je prilazio da pita da li sam gladna, zvao da se družimo. Ja ne volim da se guram. Oni su nekako bili sami za sebe, ja sam se osećala kao višak. Uvek su me stvarno pitali - dodala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.