AKTUELNO

Vest o smrti čuvenog srpskog doktora Milana Mileusnića, koji je izgubio bitku s koronavirusom, duboko je potresla celokupnu domaću javnost, ali i brojne pripadnike javne scene kojima je bio omiljeni doktor.

Među njima je i voditeljka Pinka Irina Vukotić, kojoj je teško pala vest o smrti doktora Mileusnića.

- Otišao je naš dobri doca, dr Milan Mileusnić. Srce naše dobro i šašavo, plemenit, duhovit, stručan, posvećen i pre svega moj voljeni prijatelj. Uvek tu za sve nas i kad slavimo, a najbolja slavlja si nam organizovao, a i kad se žalimo bio si tu i tvoj stručni tim. Volim te Milanče moj dragi, počivaj u miru srce moje dobro. Neka te anđeli čuvaju, a ja ću te čuvati u srcu - napisala je Irina na Instagramu, uz njihov zajednički selfi.

Povodom Mileusnićeve smrti, oglasio se i Irinin kolega s Pinka Nemanja Velikić.

- Lave moj, pamtiću svaki minut našeg iskrenog prijateljstva, nesebičnost kojom si plenio, osmeh, razumevanje... Sve one momente ljubavi koje si imao za sve nas... Volećemo te zauvek, neka te anđeli čuvaju - napisao je Velikić.

Foto: Instagram.com

Impresivna biografija

Specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije, doktor Mileusnić, bio je član Američkog udruženja fizijatara, Fimsa, Srpske asocijacije fizijatara i UMSS. Bio je predsednik i jedan od osnivača Udruženja za regenerativnu medicinu i proloterapiju Republike Srbije, kao i direktor klinike za rehabilitaciju u Harareu, Zimbabve.

Autor: D.T.

#Irina Vukotić

#Nemanja Velikić

#dr Milan Mileusnić