AKTUELNO

Zadrugari nisu štedeli jedni druge.

Zadrugari danas, po zahtevu Velikog šefa, biraju ko od njih nije zaslužio da stigne do kraja takmičenja.

Na red da izabere osobu koja ne zaslužuje da bude za crnim stolom, stigla je i Mina Vrbaški.

Orozović - rekla je Mina Vrbaški.
Slažem se da nema pravila. Nisam očekivala da ću tolikko ostati. Zorica, Mića i Đedović su dobri komentatori. Navešću Gagija, iako nemam lično protiv tebe. Kod Mirka mi se sviđa što otkako je ušao mnogo je aktivniji. Šokirana sam da sam ja ostala, a ljudi koji su me ispratili prošle godine su ispali - rekla je Dragana Mitar.

Foto: TV Pink Printscreen

Navešću Orozovića, on je dobar momak, to stoji. Doprinos rijalitiju jeste što se Brendon potrudio oko tebe. Mislim da si trebao da mu čestitaš rođendan. Mislim da ti on želi dobro. Nema potrebe da se ljutiš - rekla je Maja Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Čula sam da me je Ivana Šopić pomenula, iska*ila si se. Svih deset godina, i da vrtim jednu rečenicu u krug, mene narod drži. Sa svojom kilažom i godinama, ja ne vredim ni k*rcu. Babe od 120 kila mogu da budu u rijalitiju. Ako aludiraš na to što sam nekog počupala, Stanija je za tebe institucija. Ne odgovara ti Kija Kockar, ni Zorica Marković. Najveći si lažov u Zadruzi. Budi srećna što si sa Karićem. Ti se j*beš ko da čitaš novine. Nemoj da se nadaš, u Karićevu kuću nikad ući nećeš. Kad bi ti ušla u kuću, Osman bi se iselio - rekla je Zorica Marković.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga