AKTUELNO

Edo ju je ipak podržavao sve vreme, a onda ga je Sanja Stanković prozvala.

Sledeća na "Zadrugoviziji - Karaoke obračunu" zapevala je Dragana Mitar koja je prepoznatljiva po svojom ljubavnoj vezi sa oženjenim Edisom Fetićem. Dragana je probušila balon u kojoj se nalazila pesma koju će otpevati, a zatim zapevala numeru "Tresi, tresi" koju peva u originalu učesnica prve sezone "Zadruge" Teodora Džehverović.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Iako ju je Edo sve vreme podržavao sa strane, Dragana je u jednom momentu povikala: "Ja ne znam reči!". Nakon nastupa usledili su i komentari stručnog žirija koji je sve vreme igrao u studiju.

Dragana, nije to bilo loše. Ja bih ti rekla da se boriš za sina i da se ne oslanjaš na muškarce - rekla je Milica Dabović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo ustale da đuskamo, ali zbog pesme i Teodore. Opet si Dragana pala nešto. Mislim da je tebe samo pojela trema i moguće da imaš neke probleme s momkom... Momak? Šta je već? - rekla je Katarina Grujić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da si se ogrešila o mene. Ušla si kao gospođa i trebala si da ostaneš dosledna sebi. Smatram da te je Edo strašno ukanalio i mislim da ćeš se dozvati pameti - rekla je Sanja, Dragani.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga