AKTUELNO

Spektakularni nastupi obeležili su noć iza nas.

Prethodno veče u "Zadruzi" obeležilo je održavanje spektakularnog "Karaoke obračuna".

Zadrugari su nastupali po ranije utvrđenom redosledu, a u žiriju su se ovoga puta našli Katarina Grujić, Milica Dabović, Nemanja Đerić Đekson,Dragan Kojić Keba kao i nekadašnji stanari Bele kuće, Jovana Tomić Matora, Sanja Stanković, Bane Čolak i Ivana Krunić.

Pred sam početak ovog spektakla, posvađali su se Bora Santana i Branislav Radonić Brendon.

Prvi je nastupio Marko Đedović, kom se u nastup umešao Filip Đukić. Đedović je uglavnom pobrao sve simpatije žirija. Odmah nakon njega, nastupio je Stefan Karić, kom se na sceni pridružila njegova devojka Ivana Šopić. Žiri je imao samo reči hvale za njihov nastup.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Potom su jedno posle drugog, priliku da pokažu svoje talente imali Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić. Uz pohvale za nastup, njima je žiri zamerio njihovo ponašanje u vezi.

Posle njih nastupila je i Dragana Mitar, koja se nije baš najbolje snašla tokom nastupa. Žiri je za to okrivio njenog ljubavnika iz "Zadruge", Edisa Fetića. Posle nje, Tara Simov je zauzela scenu i svojim nastupom nikog nije ostavila ravnodušnim.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Tare, na sceni se pojavio i Marko Janjušević Janjuš, koji je dobio pohvale za nastup, ali i osude za svoje preljubničko ponašanje tokom ove sezone "Zadruge".

Ti znaš da si ceo svoj život stavio na kocku, ja se nadam da će uz malo sreće kuća pobediti i veliki pozdrav za tvoju ćerku Krunu! - rekla je Milica Dabović.
Ne znaš da pevaš, ali imaš emociju koju ja volim. Ismejavaš Maju, zajedno ste se osramotili i treba da se držite zajedno. Moram da te kritikujem. Ona se bori kao lav, a ti se ponašaš kao p! Majo, ja te jako gotivim i jedva čekam da izađeš da te vratim na fabrička podrešavanja - rekla je Sanja Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Nastup Bore Santane protekao je dobro, ali je Bora imao ispad u kom nije imao lepe reči za članice žirija, Jovanu Tomić Mataru i Sanju Stanković. On ih je nazvao Eminemom iz Železnika i Pamelom iz Bora. Ništa lepše reči nije uspeo da pronađe ni za svog doskorašnjeg cimera Baneta Čolaka.

Nastupi su se nizali tokom cele noći, a Iva Grgurić, Filip Đukić, Mirko Gavrić i Jelena Pešić dobili su pregršt pohvala za svoje performanse.

Nastup Anabele Atijas privukao je dosta pažnje. Anabela je dobila niz pohvala na račun svog pevanja. Takođe dobila je podršku za svoje ponašanje tokom trajanja "Zadruge".

Slušaj me. Ženo, majko, carice! Hvala ti što si imala toliko snage da izneseš istinu iz sebe. Smatram da će to da te učini potpuno novom osobom. Anabela, ti si za mene majka heroj. Ja sam tvoju bol preživela i moram ti reći da si i meni dala mnogo više snage da sa svojom istinom budem jača nego ikad. Ljubim te i čuvaj ona tvoja tri najveća blaga - rekla je Milica Dabović.

Nakon Anabele, nastupili su i Nikola Orozović, Mateja Matijević i Milica Kemez. Milica se posle nastupa povukla u Belu kuću, a njen dečko Bora Santana napravio je haos, polomivši slike Mine i Mensura.

Nakon toga, na sceni se našla i Zorica Marković koja je svojim nastupom oduševila sve prisutne. Marko Miljković je bio sledeći na redu. Izvukao je pesmu Luninog bivšeg dečka, Slobe Radanovića. Marko se poneo ni malo profesionalno, tvrdio je da ne zna pesmu. Preko članova žirija do njega je dospela Lunina poruka. Luna je poručila svom dragom da je nju izblamirao svojim gestom.

Nakon Marka, nastupili su i Ermina Pašović, Branislav Radonić Brendon, Gagi Đogani i Maja Marinković. Maja je pobrala sve simpatije žirija, a Đekson joj je poručio da joj je sreo tatu.

Sreo sam ti tatu ispred zgrade, čisto da ti kažem da se desilo to - rekao je Nemanja Đerić Đekson.
Meni je ona najpozitivnija osoba, savršeno se oblači! Dobro, za pevanje nema šta da se komentariše, ali imala si dosta energije i meni si se svidela - rekla je Katarina Grujić.

Nakon Maje, priliku da pokažu svoje umeće na sceni iskoristili su i Lepi Mića, Ana Korać, Ivana Šopić, Edis Fetić i Mima Živković.

Ana Korać se nakon dugo vremena srela oči u oči sa Sanjom Stanković . One su stavile tačku na svoje prethodne sukobe.

Nisam ljuta, rekla mi je Jovana da misliš. Moram da te pohvalim, nikad lepše nisi izgledala, ali prezgodna si. Oduševila si me! - rekla je Sanja Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana Šopić nije dobila ni malo prijatne komentare.

Ni Edis Edo Fetić nije prošao ništa bolje.

Ovo nije bilo loše, mogu ti reći, ali ne mogu da verujem... Svašta bih ti rekla, ne mogu da verujem da pored onakve žene i troje dece uopšte možeš sebi da dozvoliš da živiš momački život. Ipak je to žena za ceo život i ne znam kako ćeš deci na oči, posle ovoga što si uradio. Deca ti idu u školu, trebao si da im budeš bolji primer. Molila bih te da se pozabaviš time, jer to je tvoja krv Edo - rekla je Milica Dabović.

Nakon svih nastupa, došlo je vreme i da se proglase pobednici. Naime, pobednik sms glasanja je Mensur Ajdarpašić. Pobednik po glasovima žirija je Lepi Mića. Pobedničku titulu ponela je i Anabela Atijas, zahvaljujući glasovima novinarskog žirija. Pobednik fejsbuk glasanja je Marko Miljković. Pobednica instagram glasanja je Iva Grgurić.

Nakon "Karaoke obračuna", na kom su se između ostalog ljubavnici Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš prvi put poljubili ne krijući se od kamera i zadrugara, stanari ovog velelepnog imanja uputili su se u Belu kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja i Janjuš, nisu mogli da obuzdaju strasti, pa su se prepustili čarima jedno drugog. Mina i Mensur su takođe ovog jutra završili vodeći ljubav.

Autor: S.M.

#Zadruga