AKTUELNO

Ne biste verovali koliko su slične!

Pevačica Mia Borisavljević je već dugo godina na javnoj sceni, a o njenom privatnom životu se zna onoliko koliko je ona želela da priča i otkrije. Dobro je poznato da je u vanbračnoj zajednici sa kolegom Bojanom Grujićem, sa kojim ima ćerku Emu, ali malo ljudi zna ko je Mijina sestra. A ima razloga zašto ovo treba da znate!

Mia ima rođenu sestru Ivanu sa kojom je veoma bliska, pa je čak jednom prilikom kada je objavila fotografiju sa njom na Instagramu, pevačica napisala "Imati sestru znači nikada ne biti sam". 

Ivana i Mia veoma liče, pa su se mnogi šalili da bi ona mogla da bude dvojnica svojoj sestri u nekom spotu i da niko ne bi primetio razliku. Inače, Mijina sestra živi i radi u Pekingu, što se saznalo kada je koronavirus zahvatio ceo svet, o čemu je pevačica pričala u emisiji "Premijera".

- Sestra mi živi u Kini i živi su. U inkubaciji su, kod kuće, ne rade škole, ne idu na posao, ali proći će… Ne izlaze bez preke potrebe, sa tim maskama. Kaže da nije toliko strašno koliko je raširena priča. Rekla sam joj da dođe, međutim ona zbog te škole u kojoj radi ne može, a i morala bi mnoge kontrole zbog ulaska u avion da prođe, tako da im je bolje da ostanu tamo - rekla je pre nekoliko meseci Mia.

View this post on Instagram

👭💃🌟

A post shared by Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) on

Autor: N.V.

#Mia Borisavljević

#sestra