AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje autorske emisije Ognjena Amidžića.

Nova epizoda vaše omiljene lejt najt emisije “Amidži šou” je na programu TV Pink i ovog utorka od 22 časa. Kao i uvek do sada, Ognjen Amidžić ugostiće aktuelnu ekipu – pevačicu Katarinu Živković, pobednicu “Zadruge 2” i pevačicu Lunu Đogani, fudbalskog trenera Nenada Lalatovića, jutjubera Miloša Kostića poznatijeg kao Kimi i učesnicu “Pinkovih zvezdica” Teodoru Taru Stojanović.

Kao i mnogim estradnim umetnicima, i Katarini Živković teško pada nemogućnost rada usled pandemije koronavirusa. Popularna pevačica već četiri meseca ne nastupa, ali je ovaj period iskoristila da obraduje svoje fanove novom pesmom, “Ne javljajte”. Pesma je postigla veliki uspeh, a o budućim planovima i potezima u karijeri, Katarina će govoriti u emisiji “Amidži šou”. Pored toga, popularna pevačica govoriće i o svom prijateljstvu sa Kristinom Kijom Kockar koje se rodilo tokom zajedničke američke turneje, da li planira duet sa njom, a otkriće i neke detalje iz privatnog života.

Foto: Pink.rs

U studio kod Ognjena dolazi i pobednica “Zadruge 2” i učesnica sve tri sezone najgledanijeg rijalitija, Luna Đogani. Iako nakon njene pobede u drugoj sezoni niko nije očekivao da će ponovo ući u hiper rijaliti, Luna je 1. marta ušla kao gost, i to kako bi se pomirila sa u tom trenutku bivšim dečkom Markom Miljkovićem. Kada je primetila da njegovo druženje sa Jelenom Pešić može da preraste u nešto više, Luna je ušla da se bori za njega, u čemu je i uspela. Međutim, težak period je tek bio pred Lunom: prvo je u “Zadrugu” ušla njena majka Anabela Atijas, a potom je usledio i raskid sa Markom kada ju je uhvatio u laži. Imala je turbulentan odnos sa majkom, ocem, ali i dečkom, ali je pred kraj svog učešća uspela da smiri odnose i uplovi u mirnu luku. Tokom pretodne nedelje Luna je napustila “Zadrugu”, a nakon gostovanja u “Premijera – Vikend specijalu”, Luna će gostovati i u emisiji “Amidži šou”. O svemu što se dogodilo, odnosu sa Gastozom, za koga navija u “Zadruzi” i budućim planovima, Luna će otvoreno govoriti kod Ognjena u emisiji.  

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

O tome kako aktuelna situacija sa koronavirusom u zemlji i svetu utiče na sport, govoriće bivši fudbaler i sadašnji fudbalski trener Nenad Lalatović. Kao i na sve sportove, mere za prevenciju širenja Kovida – 19 uticale su na fudbal, a kakve su njegove prognoze za nastavak sezone i koliki gubitak je pretrpela fudbalska industrija, Lalatović će govoriti u emisiji “Amidži šou”.

Ognjen će ugostiti i jutjubera Miloša Kostića Kimija, koji je među mlađom generacijom izuzetno popularan. Pridružiće mu se i njegova drugarica, pevačica i učesnica “Pinkovih zvezdica” Teodora Tara Stojanović. Kako ih povezuje njena nova tetovaža, šta je spremila posle dve svoje pesme i šta publika može da očekuje od nje, otkriće ovog utorka na TV Pink.

Foto: _prettylittlephotographer_

Svi gosti moraće da odgovore na Ognjenove lude izazove, a očekuje vas još mnogo iznenađenja, zato ne propustite novu epizodu emisije “Amidži šou” u utorak 7. jula uživo u 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Katarina Živković

#Luna Đogani

#Miloš Kostić Kimi

#Nenad Lalatović

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Teodora Tara Stojanović

#emisija

#voditelj