AKTUELNO

Finalista treće sezone "Zadruge" Marko Miljković broji dane do završetka rijalitija i susreta sa svojom devojkom Lunom Đogani, koja napolju pomno prati svaki njen korak.

Kao što su gledaoci mogli da vide, Marko svakodnevno pozdravlja Lunu otkako je izašla iz Bele kuće i ne krije koliko mu devojka nedostaje, a da pritom pojma nema šta se s njom trenutno dešava napolju.

Foto: TV Pink, E-Stock/Časlav Vukojičić

Po svemu sudeći, situacija je ista i kod Lune - i ona jedva čeka kraj "Zadruge", kako bi se svom voljenom bacila u zagrljaj i krenula u realizaciju njihovih zajedničkih planova, a o tome koliko ga podržava i koliko joj nedostaje govori i njena nova objava na Instagramu. U pitanju je njihova romantična fotografija iz "Zadruge", koju je pobednica prethodne sezone "Zadruge" upotpunila romantičnim stihovima.

Podsećanja radi, sinoć, nakon što je Veliki šef preostale stanare Bele kuće proglasio finalistima treće sezone, Luna je javno, na Instagram storiju, čestitala svom dečku, a potom i majci Anabeli i ocu Gagiju. Kako će se ko od njih, ali i ostalih zadrugara, plasirati, zavisi samo od vaših glasova - evo kako svojim favoritima možete pružiti podršku:

Foto: Pink.rs

Autor: D.T.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Zadruga