AKTUELNO

Današnja scena prepuna je brojnih vlogera i jutjubera, a jedna od pionira balkanske jutjub scene svakako je Ozana Pevec Marić, koja je mnogima poznatija pod nekadašnjim umetničkim imenom Princes Ozana.

Za Jutjub počela je da snima sa svega 11 godina, a pravi hit bili su klipovi u kojima je svoje pratioce učila kako da ispohuju tikvice, nauče osnovne stvari na engleskom jeziku, naprave sendvič za školu, kao i onaj u kom pokazuje šta je od Svetog Nikole dobila na poklon tokom praznika. U međuvremenu je odrasla, udala se i dobila dete i sada, sa 23 godine, ponovo se vratila na Jutjub i priznala kroz kakvu je torturu godinama prolazila zbog svojih videa iz detinjstva.

Foto: Printscreen YouTube

- Svi znate ko sam. Svi ste pričali o meni, svi ste pisali komentare o meni. Sada sam ovde da stanem na kraj nekim stvarima jer je ipak prošlo 12 godina. Mnogo toga se od tada promejnilo. U tih sam 12 godina pročitala mnogo stvari o sebi za koje nisam ni znala. Tu sam da kažem ono što jeste i ono što nije istina - započela je svoje obraćanje Ozana.

- Tada sam video materijale snimala na nagovor bliske osobe. Nisam očekivala da će ih iko videti, trebali su biti samo za porodicu i prijatelje. Na kraju ih je videla Hrvatska, pa onda Balkan. Zbog tih sam videa prošla kroz pakao. Maltretirali su me, vređali i slali baš ružne poruke iz ne znam kog razloga. Realno, nikome nisam ništa napravila. Snimala sam video kako se prave tikvice, kako vežbam, skačem u more... - priča ona i dodaje da joj nije bilo prijatno zbog komentara na njen račun.

Foto: Printscreen YouTube

Bila sam dete koje je čitalo jako ružne poruke čak i da ne zaslužujem život. Mislim da to nije nešto što bi dete trebalo da čita. Da nisam imala oko sebe toliko ljudi koji su me podržavali, da nisam bila snažna, to je moglo završiti mnogo gore. Mogla sam sebi da oduzmem život - rekla je Ozana.

Autor: D.T.

#Ozana Pevec Marić