AKTUELNO

Pevačica Simona Mijoković, koju je domaća publika nekada znala po prezimenu Gotovac, ostavila je iza sebe buran život, opijate, prostituciju i posvetila se veri.

Međutim, sada je ponovo šokirala javnost kada je objavila da se porodila i rodila ćerkicu, budući da niko nije ni znao da je bila trudna.

Dobro došla, Zvjezdana. Teško je pronaći sve reči zahvalnosti koje osećam u srcu i napisati ih u jednom statusu. Zato se zahvaljujem Isusu mom.Ti činiš tako velika čudesa, hvala Ti - napisala je Simona na svom Fejsbuku uz fotografiju iz bolnice.

Simona Mijoković je u međuvremenu svoj život posvetila veri i pustila da je vode Bog i Isus, a jednom prilikom na društvenim mrežama osvrnula se na to kroz šta je sve prošla u životu.

- Više puta sam svedočila o tome kako je izgledao moj život pre Hrista. Bila sam u bludu, drogi, prostitucija me zahvatila, od bulimije sam bolovala 14 godina. Moje telo i duh su bili zarobljeni. Bogu hvala što je ušao u taj ponor pakla, potražio svoju izgubljenu ovčicu i odveo me u stado - ispričala je svojevremeno Simona, koja se udala za Stanislava Milojkovića.

Autor: D.T.

#Simona Milojković

#pevačica