AKTUELNO

Poslednja žurka ove sezone nije prošla mirno.

Kao i skoro svakog utorka tokom ove sezone, pa tako i ovog, zadrugari su imali priliku da uživaju na žurki. Ovog puta njih su zabavljali bivši učesnik "Zadruge" Sloba Radanović i pevačica Katarina Živković.

Anabela Atijas bila je najveselija kada je videla da na žurki peva njen nesuđeni zet Sloba Radanović. Ona je oduševljeno pevala i aplaudirala direktno ispred bine, a onda ga je i prokomentarisala sa zadrugarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam došla ovde da isteram sve boli iz sebe, a on mi je najmanje zla naneo. Bila je to ljubav, ja tu ne mogu ništa, videlo se - rekla je Anabela.

Dok je Anabela đuskala u prvom redu ispred svog nesuđenog zeta, njen aktuelni zet Marko Miljković bio je šokiran i nije se trudio da prikrije animozitet koji oseća prema pevaču. Gagi Đogani nervozno je pušio cigarete za vreme Slobinog nastupa.

Među zadrugarima je vladala odlična atmosfera.

Anabela je u jednom trenutku prišla Radanoviću.

Imam potrebu da ti se izvinim, Slobo - rekla je Anabela.

Sloba je ostao zatečen, a Anabela je u suzama naspustila žurku.

Sloba je tokom izlaska iz Kazina pozdravio Gagija i Lepog Miću.

Marko Miljković je imao i komentar za bivšeg dečka svoje voljene Lune.

Dobar dečko, ali mene stvarno nervira kada ne zna neko da se ponaša. Pogotovu ovde to: "E, e", ja ne volim tu agresivu. On je bio sličan kao Mensur. Dobro, hajde da ne bude da ga nešto ogovaramo - rekao je Marko.

Prethodna noć bila je turbulentna i za Taru Simov i Mateju Matijevića. Tara se najpre požalila Ivi Grgurić, tokom trajanja žurke.

Šta će mi neko ko me više ne voli? Posle onolike ljubavi, da mi kaže da me voli kao bišvu devojku. Ja mu kažem da mogu i da se poljubim sa njim i da spavamo, jer ga volim kao Boga... Nismo imali ništa od 21. od Jeleninog rođendana - navela je Tara dok ju je Iva pomno slušala.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja je prišao Tari.

Nakon razmirica koje su rešili, njih dvoje su završili u tuš kabini.

Ni ljubavnici Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš nisu uspeli da ostanu mirni ove noći. Nakon što je Iva Grgurić potvrdila reči Maje Marinković da je Milica Kemez gledala Marka Janjuševića Janjuša, on je potpuno pobesneo, pa je neprestano psovao Ivu.

Nakon žurke Janjuš je nastavio sa provodom, što je Maju dodatno iziritiralo.

Hajde u krevet, tako bih te i po ulici skupljala. Vaspitala bih te ja kao bubicu... Hajde dođi da spavaš... Tako bih te skupljala i na ulici, ispred trafike, ispred prodavnice. Svi su otišli da spavaju, samo ti kao neka pijanica tu sediš, ulazi da spavaš istog trenutka - govorila je Maja.

Bivše prijateljice, Jelena Pešić i Mima Živković nastavile su sa svojom svađom.

Ja tebe ne vidim u prostoru, niti te komentarišem, ne zanimaš me. Kad ti Miona i ja budemo poslale snimak neki, ti ćeš da crkneš. Ostavi me na miru! Ljudi, ona je zaljubljena u mene, ja razumem što si povređena, ali izvini, ja preko toga ne prelazim. Imala si Jelenu jednom u životu, više nećeš - govorila je Pešićeva.

Kako je to izgledalo pogledajte u video materijalu ispod teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga