AKTUELNO

Reakcija Ivane Vrbaški će sve ostaviti u čudu!

Mina Vrbaški sinoć je odlukom gledalaca napustila velelepno imanje nadomak Beograda i time ispala iz igre za pobednika treće sezone ''Zadruge''. Minino učešče u ovoj sezoni svakako je obeležila burna emotivna veza sa Mensurom Ajdarpašićem započeta u Beloj kući. Budući da su njena majka, kao i Mensurov brat Ardijan i majka Naila bili protiv njihove ljubavi, zanimalo nas je kako je protekao Minin susret sa Ivanom, kao i da li se čula sa nekim od Ajdarpašićevih, ali i kako komentariše njihove brutalne izjave o njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sinoć sam odmah otišla da vidim svoje. Videla sam se sa mamom, sve je proteklo kako treba. Izgrlile smo se i izljubile, ona mi je ukazala na neke stvari koje nije trebalo d uradim tamo, ali mi je ipak rekla da će biti uz mene šta god da odlučim o vezi sa Mensurom. Prosto, ona će prihvatiti svaku moju odluku. Svakako još ne mogu da pričam šta će biti s nama, moramo prvo da se vidimo i da popričamo. Već mi nedostaje, ali na sreću uskoro će kraj, pa ćemo znati sve. Videla sam da mu je bilo teško sinoć kad sam napustila ''Zadrugu'', svakako mi znači da to vidim, i meni je bilo veoma teško što se rastajemo - rekla je Mina za Pink.rs i dodala da ima želju da se nakon svega sa Mensurovom porodicom nađe oči u oči.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nisam se čula ni sa kim od njegove porodice i familije. Nisu mi se još javili ni njegov brat, ni majka. Videla sam šta su izjavljivali, ali neći ništa da komentarišem, dok i Mensur to ne vidi... Volela bih da se sa njima nađem oči u oči, pa da onda porazgovaramo o mnogim stvarima. Moja majka se čula sa Mesnurovim drugom, on nije podržavao neke moje postupke... - poručila je Vrbaški za naš portal i otkrila da će Ajdarpašića svakako dočekati raširenih ruku, ali i od čega će zavisiti njihov opstanak napolju.

Foto: Instagram.com, TV Pink Printscreen

- Mensura ću sačekati kad bude izlazio, treba da pričamo o mnogim temama, o našoj budućnosti. Spremna sam za taj razgovor, a za ostalo ćemo videti, Uvidela sam svoje greške i znam da neke stvari nikako nije trebalo da radim - rekla je bivša zadrugarka za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.K.

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški