AKTUELNO

Ovo je mnoge zanimalo!

Voditelj Milan Milošević ušao je na imanje u Šimanovcima kako bi zadrugari odgovarali na "Pitanja gledalaca". Prvo pitanje stiglo je za Anabelu Atijas: "Zašto se izvinjavaš Slobi?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam više puta rekla da sam došla ovde da očistim svoju dušu, telo, sve ono što mi je nanelo bol... To se zove oprost i pokajanje. Imam potrebu svima da se izvinim za sve. U jednom momentu sam se pitala zašto mi se ovo dešava sve u životu i volela bih da znam ko je ta osoba da joj zatražim oprost. Ovde sam, igrom slučaja, srela sve ljude o koje sam se ogrešila. I Gagi je rekao da ga je bilo sramota kako sam ja reagovala u prvoj Zadruzi sa svim s kojim sam ja imala konflikt. Moj susret sa Kijom je bio u Zadruzi na Zadrugoviziji i onda poslednja žurka, pojavljuje se Sloba. Žurka je bila nikad bolja - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ulazim, vidim njega, prvi put ga srećem posle svega i ne osećam ništa, osim neku pozitivnu energiju. Nisam ni ljuta, kao da je sve iz mene izašlo. Prvi momenat je bio, ja sam njemu mahnula, on je klinuo meni. Posle sam pila vince, udarile su me emocije, osetila sam potrebu da mu priđem. Meni je to mnogo značilo. Svi su radili najbolje što su znali. Ja to radim zbog sebe. Olakšala sam sebi dušu, ja sam po to došla, da nađem svoj mir - dodala je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.