AKTUELNO

Ekipa portala Pink.rs došla je u posed eksplitne fotografije koja je nastala posle hirurškog zahvata.

Učesnica sedme sezone najgledanijeg rijalitija u regionu ''Farma'' skupo je platila cenu lepote. Naime, kako saznajemo, njoj je pozlilo posle ugradnje silikona u grudi.

Pevačica Marija Ana Smiljanić nedavno je posetila jednu privatnu kliniku plastične hirurgije u Beogradu gde joj je urađena operacija. Iako je bila spremna da uživa u novim atributima, nije ni sanjala da to biti veoma bolno iskustvo, i to u bukvalnom smislu.

Foto: Privatna arhiva

Marija Ana nije znala u šta se upušta. Neke njene drugarice koje su je savetovale da stavi silikone nisu joj rekle kroz kakve bolove su prolazile posle plastične operacije. Ona je mislila da neće imati nikakvih problema i nespremna otišla na taj zahvat. Kada je sve završeno, osetila je nesnosne bolove zbog kojih je čak izgubila svest. Međutim, sve se dobro završilo, a sada je i više nego zadovoljna novim grudima - kaže dobro obavešteni izvor blizak bivšoj farmerki za Pink.rs.

Kako bismo proverili ove navode, pozvali smo Smiljanićevu koja nam je iste i potvrdila.

Foto: Privatna arhiva

Istina je da mi je bilo teško posle operacije, ali brzo je sve prošlo. To je iza mene. Brzo sam se oporavila i sada normalno nastupam i uživam u novom dekolteu. To sam dugo želela da uradim, i konačno sam ostvarila želju. Smatram da nema ništa loše u tome da žena u 21. veku koriguje bilo šta na sebi ukoliko će je to učiniti zadovoljnijom i srečnijom - rekla je Marija Ana za Pink.rs.

Ekipa našeg portala došla je u posed pevačicine eksplicitne fotografije koja je nastala posle ugradnje silikona u grudi.

Foto: Privatna arhiva

A ovako je bivša farmerka izgledala pre plastične operacije:

Foto: Privatna arhiva

Autor: M. K.

#Farma

#Marija Ana Smiljanić

#Silikoni

#pevačica

'