AKTUELNO

Marko Gvozdenović, sin pevačice Snežane Đurišić, rešio je da promeni život iz korena. Posle niza skandala, uspeo je da se izleči od alkoholizma, a nakon povratka iz Amerike zaposlio se u jednoj ćevabdžinici u Beogradu.

Gazda ugostiteljskog objekta mu je pomogao da ispeče zanat i sada radi s voljom i elanom. Kako se priča, Marko sada mesi somune i zna sve poslove oko roštilja, ali i pekarski zanat, a kako kaže izvor, Marko je imao teško životno razdoblje, platio je svaku svoju grešku, a sada je konačno na pravom koloseku. I majka Snežana, koja je mnogo propatila, konačno je ponosna na njega.

Foto: TVPink Printscreen/Facebook Printscreen

Marko je srećan što je uspeo da se vrati na pravi put i kaže da je majka Snežana uvek bila uz njega.

Svaki čovek pogreši, pa tako i ja. Međutim, hvala bogu, imao sam prijatelje koji su mi pomogli da se vratim na pravi put. Hvala porodici Šekularac. Ja se ne stidim posla koji radim. Pošteno zarađujem za život i porodicu. Iako sam mnogo grešio, majka je uvek bila uz mene. I sada me podržava, priča mi, savetuje i njoj sam najviše dužan za sve. Greške su tu da se isprave i nadam se da više nikad neću biti u situaciji u kojoj sam bio. Važno je ići pravim putem. Život je jedan, nema reprizu, ja sam naučio mnogo na svojim grešakama i sada idemo napred - rekao je Marko koji je, podsetimo, tokom vanrednog stanja svakog dana nosio hranu maminoj koleginici Lepi Lukić, koja je njim oduševljena.

Foto: Pink.rs

- Marko je divan dečko. On mi se od svih sada najviše našao. Znam da je Snežana imala pre probleme s njim. Neću da ulazim u to, ali vidim da je on dobar i odgovoran dečko. Radi u jednom restoranu na Belim vodama, u blizini mog stana. Živi smo ljudi, ako je pre bio loš, ne mora da znači da će opet biti. Svi imamo drugu šansu u životu. Snežana je takva žena da ja nemam reči. Zaslužuje da budu srećni, da funkcionišu kao majka i sin, jer znam koliko je osetljiva kad je on u pitanju. Znam koliko se davala i mučila da ga izvuče iz cele situacije i da reši sve probleme - rekla je tada Lepa.

Autor: D.T.

#Lepa Lukić

#Marko Gvozdenović

#Snežana Đurišić