AKTUELNO

Treća sezona "Zadruge" ulazi u samu završnicu, a sutra, posle dugih deset meseci, u spektakularnom superfinalu koje će uživo biti emitovano na TV Pink milioni gledalaca proglasiće pobednika!

Dana 6. septembra 2019. godine počela je treća sezona najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruga". Tada se 50 zadrugara uselilo u velelepni grad nadomak Šimanovaca, a za sve ovo vreme skoro 80 zadrugara je učestvovalo u ovom takmičenju. Sinoć su Belu kuću napustili finalisti Mateja Matijević i Edis Fetić, a večeras će, pred samo superfinale koje će biti održano sutra, još neki zadrugari odlukom vaših glasova završiti svoje učešće u "Zadruzi 3"!

Foto: Pink.rs

Naime, već večeras će biti održano "Izbacivanje" iz "Zadruge", poslednje pred spektakularno superfinale, a neki od trenutnih devetnaestoro finalista ostaće bez šanse da se nađe na tronu i kući ode bogatiji za 50.000 evra.

Sve je u vašim rukama - ne dozvolite da vaš omiljeni zadrugar napusti Belu kuću noć uoči superfinala! U Beloj kući su trenutno Tara Simov, Lepi Mića, Marko Janjušević Janjuš, Maja Marinković, Marko Miljković, Mensur Ajdarpašić, Anabela Atijas, Gagi Đoganio, Nikola Orozović, Ermina Pašović, Stefan Karić, Ivana Šopić, Jelena Pešić, Mima Živković, Milica Kemez, Bora Santana, Iva Grgurić, Filip Đukić i Marko Đedović, a evo kako možete da glasate za vašeg favorita:

Foto: Pink.rs

Ne propustite večerašnje izbacivanje iz "Zadruge", kao ni spektakularno superfinale koje je na programu SUTRA, 11. jula u 21 sat na TV Pink!

Autor: D.T.

#Finale

#Superfinale

#Zadruga