AKTUELNO

I dalje možete podržati svoje favorite i omogućiti im prolazak u superfinale.

Finalna nedelja treće sezone nagledanijeg rijalitija u regionu je u toku. Voditeljka Dušica Jakovljević će i većeras razgovarati sa nekim od bivših zadrugara u studiju, gde će dočekati takmičare koji će večeras napustiti Belu kuću i izaći iz trke za glavnu nagradu i neko od mesta u spektakularnom superfinalu "Zadruge 3", koje počinje sutra u 21 sat na televiziji Pink.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Podsetimo, sinoć su imanje napustili Edis Fetić, koji je osvojio 21. mesto, kao i Mateja Matijević, koji je osvojio 20. mesto ove sezone. U Beloj kući trenutno se nalazi još 19 takmičara, koje večeras očekuje žestoka borba.

Tara Simov, Lepi Mića, Marko Janjušević Janjuš, Maja Marinković, Marko Miljković, Mensur Ajdarpašić, Anabela Atijas, Gagi Đogani, Nikola Orozović, Ermina Pašović, Stefan Karić, Ivana Šopić, Jelena Pešić, Mima Živković, Milica Kemez, Bora Santana, Iva Grgurić, Filip Đukić i Marko Đedović takmičari su koji su i dalje u trci za glavnu nagradu, a večeras ćemo saznati ko će od njih postati superfinalista.

U nastavku možete pogledati kako možete da glasate za svoje favorite.

Foto: Pink.rs

Emisiju "Izbacivanje" možete pratiti upravo na televiziji Pink, a spektakularno superfinale očekuje nas sutra, u 21 sat.

Autor: M. P.