AKTUELNO

Nisu dočekali ni da izađu iz Bele kuće.

Sinoć je 15 zadrugara proglašeno za superfinaliste, a ova vest ih je jako obradovala. Dok je većina superfinalista slavila i uživala, Marko Janjušević Janjuš nije krio nezadovoljstvo zbog svega što ga je snašlo, te nije slavio. To se nije svidelo njegovoj devojci Maji Marinković.

Ko te ne zna, skupo bi te platio! - peckala je Maja svog dečka.
Šta si rekla? Šta si rekla? - iznervirao se Janjuš, ali se Maja uplašila, pa nije smela da mu ponovi.

Kako joj se nije svidelo neraspoloženje dečka, Maji se nije svidelo ni što peva pesmu "Majko" Darka Lazića za koju je pretpostavila da je posvećena Janjuševoj ženi Eni. Tada je krenuo haos između njih dvoje.

Ne idi sine njoj, ne idi ženi toj. Još pamtim reči što si govorila. Ne idi sine njoj ona ti ruši dom. Da sam te barem poslušao ja - pevušio je Janjuš.
Ne smem da pevam, ispašće da te provociram - rekla je Maja kroz osmeh, a onda je usledila svađa jer Janjuš nije želeo da krene sa Majom na spavanje.
Klošaru jedan. Ti si smrad. Sad ćeš da ideš da spavaš. Nećeš me ni na Instagramu videti - govorila je Maja.
Reci da obećavaš - uzvratio je Janjuš.
Samo živu glavu da izvučem sa ovim ludacima. Kunem se, treba duplu krunu da dobijem - pričao je Janjuš, a Maja je pobesnela.

Nakon što su se gađali stvarima, Maja se zaletela na Janjuša, počela da ga grebe, skače na njega, a bacila mu je i papuče u bazen.

Uz našu pesmu nije hteo da se veseli, kad je bila za ženu, digao ruke. Navikao si da j*beš na kvarnjaka! E, pa ja ću da te raskrinkam - žalila se Maja.
Ja ionako nisam bio sa tobom u vezi, morao sam to da kažem - odbrusio je Janjuš.

Svađu iz dvorišta Maja i Janjuš su nastavili u pabu, odakle je Marinkovićeva rešila da se iseli i ne prespava tu.

Videćeš ko si i šta si kad ja progovorim. Kad ja budem davao šta treba da dam, zapamtićeš me - pretio je Janjuš, pa nastavio:
Propišaćeš majčino mleko zbog toga što si me upropastila. Kad budem izneo šta znam o tebi... - govorio je on.
Ti si bruka za muški rod, 2 metra, a tako mali čovek - rekla je Maja, pa izašla iz paba.

Podsetimo, poslednjih dana Janjuš govori kako nema poverenja u Maju i ne polaže nikakve nade da će se njihov odnos napolju nastavati, dok sa druge strane strahuje od susreta sa suprugom Enom i ćerkom Krunom. Maja ga je uveravala da će biti zajedno, ali njeni ljubomorni ispadi noćas su ponovo doveli do sukoba. Kako će se ovaj odnos dalje odvijati i da li će se odvijati, ostaje da vidimo. Podsetimo, večeras od 21 sat je superfinale "Zadruge 3" na Tv Pink!

Autor: J.Đ.

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink