AKTUELNO

Ovo se čekalo 10 meseci!

Već 10 meseci unazad bili smo svedoci raznih svađa, potresnih ispovesti, velikih preokreta i strastvenih ljubavi pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga", a tome će večeras doći kraj. Ove večeri očekuje nas spektakularno superfinale, kada ćemo saznati ko će od 15 superfinalista poneti laskavu titulu pobednika treće sezone "Zadruge".

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljka Dušica Jakovljević, koja je bila vaš domaćin prethodnih 10 meseci, uključila se večeras uživo u "Nacionalni dnevnik" televizije Pink direktno iz Zadruge i otkrila nam šta nas očekuje u večerašnjem spektaklu.

Jako mi je drago, prvo, moram da kažem, što imam tu čast da se uključim u Nacionalni dnevnik, ali i stajati ispred celog ovog projekta proteklih meseci. Mislim da do sada nikad nije bilo ovoliko favorita. Imamo 15 superfinalista koji se večeras bore za titulu pobednika "Zadruge 3". Ono što je obeležilo ovu "Zadrugu" jeste to da je objedinila sve rijaliti programe do sada - imali smo životne ispovesti, preokrete, ljubavi. Ko će na osnovu čega pobediti videćemo večeras od 21 sat, ja se pripremam, svi kapaciteti su puni, jedva čekam da pozdravim sve gledaoce u ovoj spektakularnoj noći koja je pred nama - poručila je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.V.

#Dušica Jakovljević

#Zadruga