AKTUELNO

Nije mu lako.

Maju Marinković će po izlasku sa velelepnog imanja u Šimanovcima sačekati njen otac Radomir Marinković Taki, koji joj je oduvek bio velika podrška i oslonac u životu.

Foto: Pink.rs

Maja je u "Zadruzi 3" uplovila u ljubavnu vezu sa oženjenim zadrugarom Markom Janjuševićem Janjušem, što je njenog oca beskrajno razočaralo, ali kako kaže, oprostiće joj i sve će polako doći na svoje kada odu kući.

Taman posla, ja to ne podržavam, niti ću ikad podržati. Ja sam se više puta oglasio, to ne dolazi u obzir. Posle ovoga, to je kraj. Maja ide nekim drugim putem, on ipak ima ženu i dete, mora da se vrati svojoj porodici, ako je normalan, ako nije neka nastavi tako... Od tog posla nema ništa. Njena majka isto na to gleda kao i ja, kao i svako normalan što bi reagovao. Postoji velika razlika i u godinama, ona je počela neku muzičku karijeru, on je sputava, vidite da je on ljubomoran. Od tog posla nema ništa kad izađu u realnost. Maja je sve rekla na poligrafu, on je nju zavlačio, folirao i na kraju ispalo je da Maja nije lažov - rekao je Taki za portal Pink.rs i dodao:

Foto: Pink.rs

Razočarala me je, ali ona je moje dete, šta god da je uradila, ona je moja. Ali ja tu vezu ne podržavam niti ću ikad podržati, to ne dolazi u obzir. Naravno da ću joj oprostiti, ja ću da zagrlim svoje dete, ali idemo kući, tu je mama, kumovi, obavićemo jedan ozbiljan temeljan razgovor. Ne znam šta ću joj prvo reći, samo ću da je zagrlim, ipak je nisam video sedam, osam meseci, moje je dete, mlada je, pogrešila je, neka izvine ovaj narod, oprostite joj. Mladost, išla je srcem, zbaljubila se i pogrešila - završio je Majin otac.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: O.B./R.L.

#Maja Marinković